Novozélandská vláda zakázala zbraně. Lidé na vládu kašlou a zbraně neodevzdávají. Budou Češi stejní?

Sdílet

Před 2 měsíci zakázala novozélandská vláda vlastnictví většiny automatických a poloautomatických zbraní (kategorie A a B). Nová legislativa byla tehdy překotně naprostou většinou poslanců schválena po podivném útoku na mešity ve městě Christchurch. Vláda tehdy očekávala, že občané vrátí desítky, nebo stovky tisíc zbraní, které již nesmějí legálně vlastnit. Jenže se ukázalo, že lidé na vládu kašlou a zbraně neodevzdávají! Zatím totiž bylo vráceno pouze 530 kusů!!! Občané se rozhodli vládní pokus o odzbrojení ignorovat a to přesto, že jim hrozí až 5 leté tresty vězení. Je to jasný signál nedůvěry vůči vládě, že jí nevěří, že s nimi hraje férovou hru. Otázkou zůstává, zda si vláda troufne represe vynutit, týkaly by se totiž velkého množství ozbrojených lidí a ti by se jistě bránili a to by také pro vládu mohl být konec.

Nový Zealand patří k zemím, kde je velmi vysoký podíl držitelů zbraní a nikdo vlastně neví, kolik zbraní mezi lidmi je.

Jaké z toho pro nás plyne poučení. Stačí ukázat občanská statečnost a všechny ty perverzní globalistické hry se zhroutí jako domeček z karet. Bravo Kiwis!

Aron G.

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy to bylo před volbami do EP). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál. Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *