Italské pro imigramtské „neziskovky“ musí propouštět. Jak dopadnou Rozumek a Faltová? Budou se muset konečně začít živit normální prací?

Sdílet

Na italské „neziskovky“, zajištující dovoz a následný pobyt afrických imigrantů, dopadly krušné časy. Italské ministerstvo vnitra pod vedením M. Salviniho ořezalo výrazně rozpočty mnoha proimigrantských organizacím, které zajištují pobyt imigrantů v Itálii. Nyní se tyto organizace bojí, že budou muset začít propouštět. Podle jejich vyjádření se propuštění může týkat až neuvěřitelných 15 000 osob!

Je neuvěřitelné, kolik profesionálních neziskovkářů si udělalo z imigrantské invaze příjemné zaměstnání! Tohle by mělo být inspirací i pro naše antisystémové politiky (SPD, V. Klaus ml atd.) Bylo by zajímavé sledovat, zda by se celoživotní proimigrantští neziskovkáři jako třeba pí. Faltová, či p. Rozumek dokázali zapojit do normálního pracovního procesu v soukromém sektoru. Máme o tom jisté pochyby, ale smažit hranolky v KFC by snad zvládli. Navíc by získali ten nezaplatitelný pocit, když děláte nějakou užitečnou práci.

Aron G.


Sdílet

One Reply to “Italské pro imigramtské „neziskovky“ musí propouštět. Jak dopadnou Rozumek a Faltová? Budou se muset konečně začít živit normální prací?”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *