Orbán má výsledky. Roste počet sňatků a nově narozených dětí, klesá počet rozvodů a potratů

Sdílet

Maďarská vláda pod vedením Viktora Orbána zahájila v roce 2010 rozsáhlý pro rodinný program s cílem zvrátit negativní populační trend. Zdá se, že výsledky se začínají dostavovat. Například počet nových sňatků vzrostl o 43%, zatím co počet rozvodů naopak o 22,5 poklesl%. Nově narozených maďarských dětí bylo v roce 2018 nejvíce za posledních 20 let, což se rovněž projevilo na strmém poklesu potratů a to o neuvěřitelných 33%.

V. Orbán podporuje maďarské rodiny. Sám má s manželkou 4 děti

Ministryně pro rodinu Katalin Novak k tomu dodala. „Vytvořili jsme prostředí podporující normální rodiny, pro rodinný daňový systém, podpořili výstavbu bytů a domů a navrhli prorodinné možnosti financování se státní podporou a rovněž jsme vytvořili 800 tisíc nových pracovních míst. Největší zklamání pro nás byl přístup pro západní maďarské socialistické opozice, která se snažila náš rodinný program torpédovat, místo podpořit“.

Premier Orbán navíc začátkem roku jasně vyhlásil. „V západní Evropě chtějí řešit nízkou porodnost imigrací. Maďaři to vidí ale jinak. Nám nejde o čísla, ale o maďarské děti“.

„Čeští“ politici raději chodí na homo pochody. Premier Babiš sám homoagendu otevřeně podporuje

Jak to kontrastuje s „českým“ premiérem A. Babišem. ten místo podpory rodiny, raději otevřeně podpořil sňatky pro homosexuály a homosexuální adopce. A není rozhodně sám, protože stejně proti rodinnou politiku podporují Piráti, ČSSD, TOP 09, STAN, Komunisté a část ODS.

Nebo bojují o vietnamského voliče jako třeba J. Zahradil z ODS na Miss Vietnam

Proto musíme jen doufat, že místo „českých“ politiků pochodujících na Prague pride a juchajících na Miss Vietnam se také brzy dočkáme skutečně českých politiků podporující českou zemi a národ.

Mimochodem dalším politikem, který v Evropě dokázal zvrátit demografický trend je ruský prezident V. Putin.

A. Fišer

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy to bylo před volbami do EP). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál. Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

One Reply to “Orbán má výsledky. Roste počet sňatků a nově narozených dětí, klesá počet rozvodů a potratů”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *