Nový Zéland zakázal většinu střelných zbraní. Jaké si z toho vzít ponaučení?

Sdílet

Novozélandské vládě a parlamentu natrvalo ani měsíc, když po masakru v mešitách ve městě Christchurch 15. března 2019 již 12. dubna schválili novou zbraňovou legislativu zakazující místním obyvatelům vlastnit automatické a poloautomatické zbraně. Z pohledu českých držitelů zbrojního průkazu se jedná o zbraně kategorie A a B. Novozélandský parlament nové zbraňové zákony schválil v poměru 119 pro – 1 proti. Vše se dělo za vybičované protizbraňové hysterie tamějších vlivových a politických „elit“. To přestože motivaci ono šíleného střelce a jeho jednání provázejí mnohé oprávněné dohady a spekulace, stejně jako celou tu podivnou událost. Rovněž se lze oprávněně divit oné šílené rychlosti s jakou byla nová zbraňová legislativa na Novém Zélandu napsána a schválena. Až to skoro vzbuzuje dojem, že ty zákony měla vláda připravené dávno dopředu před tím podivným masakrem.

Tuhle AR15 již na Novém Zélandu vlastnit nesmíte.

Jaké z toho plyne poučení pro nás doma v ČR?

  1. Druhá strana se nebude štítit žádné hanebnosti (včetně povraždění nevinných lidí), aby dosáhla úplného odzbrojení českého obyvatelstva. Je jedno, co lidé jako Babiš, Fiala, Černochová, Kalousek a spol. říkají na veřejnosti. Jejich úkolem je úplné odzbrojení veřejnost a oni pilně pracují na jeho splnění. Ostatně první přípravné kroky již proběhly. Nastupující totalita si prostě nemůže dovolit mít ozbrojenou veřejnost! Oni nikdy fér nehráli a hrát nebudou! Je čas to vzít na vědomí.
  2. Čeští držitelé zbraní by se měli začít připravovat na ten okamžik, až Babišova vláda s výmluvou, že to přišlo z Bruselu a nedá se nic dělat, zákaz zbraní prosadí i u nás. Je otázkou pro každého držitele zbraně, zda poslechne jako ovce a zbraně odevzdá, či zvolí jiné řešení (tím nikoho nenavádíme k porušování zákonů). Podle informací z Německa došlo v podobném případě ke „ztrátě“ několika set tisíc zbraní. Toho vykradli, ten jí ztratil…. ve skutečnosti si Němci zbraně schovali na horší časy. Chápou, že pokud vypukne občanská válka s imigranty a jejich pátou kolonou, tak budou muset spoléhat pouze na sebe a své zbraně. Podobné signály vysílá i česká veřejnost.
  3. Je nutné podporovat všechny síly, které držení zbraní podporují. To je částečně prezident Zeman, pak SPD a pravděpodobně nová strana V. Klause, dále menší pro národní strany jako Rozumní, Národní demokracie, apod. Pouze oni dnes hájí zájmy českých držitelů zbraní a českých vlastenců.

J. Veselý

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *