Zbraně se budou odebírat i u nás…!

Sdílet

Zbraně se budou odebírat. Pravda láska to zařídila velkolepým divadlem. Majitelé zbraní pozor!

Podle našich informací se údajně chystá vládní schválení EU směrnice ohledně omezení držení zbraní a to za naprostého mlčení úřadů. Vláda to prostě potichu schválí a pošle do Parlamentu, který to jen formálně odmávne. A bude hotovo! Ostatně jinou možnost ani české úřady, s omezenou suverenitou, nemají. Vždyť současná politická elita je tvořena výlučně služebníky Západu a má plně otrockou mentalitu koloniálních poskoků.

Nejdříve si ale připomeňme, jak to celá u nás začalo…

Když před dvěma roky zástupci pravdoláskařského establišmentu (ČSSD, ODS, KDU-ČSL, TOP 09, atd.) v reakci na masivní odpor veřejnosti připravili ústavní novelu zaručující zachování současného stavu v oblasti legálního držení zbraní, tušil jsem, že se z jejich strany jedná o úskok. Přirozeně nikdy nemysleli vážně odpor proti EU směrnici, která má zajistit postupné úplné odzbrojení původního obyvatelstva, aby se nemohlo bránit agresi muslimských a afrických imigrantů. Bohužel moje obavy se tehdy zcela naplnily. Spojenými silami Senát, ovládaný tradiční pravdoláskou (ČSSD, ODS, KDU-ČSL, STAN, atd.), novelu neschválil. Představení skončilo, opona se zatáhla a nyní je jasné, že hlavní zástupci pravdolásky mohli hlásit do Bruselu a Washingtonu „úkol splněn!“. Čechy imigrantům vydáme jako ovce na porážku.

Jaký byl od začátku pravdoláskařský plán?

Předložit na oko novelu (ujal se toho tehdy ministr vnitra Chovanec z ČSSD a za ODS ho jistila zástupkyně „homoadopcí“ Černochová). Sněmovna sice na oko novelu schválila, ale to bylo takové předvolební divadlo pro veřejnost. Přece jenom volby může pravdoláska falšovat jen do určité míry a tak bylo potřeba obalamutit veřejné mínění, které je velmi nepřátelsky nakloněné plánované imigrantské invazi a navíc u nás máme 330 tisíc legálních držitelů zbraní a to je přece jen nějaká síla. Bylo potřeba uchlácholit veřejnost, ale po volbách již bylo možné v druhém kole novelu neschválit v Senátu. Byl to takový šach mat ve dvou tazích. Přesně podle hesla „poskytni druhé straně iluzi vítězství a pak to na konci zařízni“.

Kdo byli hlavní herci pravdolásky v neschválení novely?! Havlisty prolezlá ČSSD, antikřesťanská
KDU-ČSL, STAN a nemalou měrou i „nová“ pokroková ODS.

Aby byl „umělecký“ dojem dokonalý, tak to bylo vlastně „těsné“ hlasování. Pro schválení novely bylo 28 senátorů a potřeba bylo jen 36 hlasů. Chybělo tedy pouhých 8 hlasů!

Hlavní úlohu odporu zde plnila neomarxisty ovládaná ČSSD pod taktovkou havlistického výsadku Dienstbiera a Bublana (oba bývalí „disidenti“). Z 25 senátorů ČSSD bylo 7 proti, 6 pro novelu a celkem 12 nehlasovalo, nebo se zdrželo a to znamená, že byli rovněž de facto proti. Druhým pilířem pravdolásky v Senátu byla antikřesťanská KDU-ČSL. Ze 16 senátorů bylo 7 proti, 1 pro a 8 se zdrželo, nebo nehlasovalo a bylo tedy také de facto proti. Pokud si snad někdo myslíte, že v KDU-ČSL existují nějaké zdravé síly kolem J. Čunka, tak vězte, že tento vykuk hlasoval rovněž proti novele! Z klubu STAN byli 2 proti, 2 pro a 7 se zdrželo a bylo tedy také proti. Další potřebné hlasy proti dodala ODS, kde 3 senátoři nebyli přítomni (jmenovitě Kubera, Grulich, Aschenbrenner). Babišovo ANO překvapivě bylo 100%ně pro novelu. Zbytek, nezařazení a nezávislí, již nehrál roli.

Proimigrantská koalice „demokratického bloku“ a ČSSD?

Pokud proti novele tehdy hlasoval muslimský senátor z ČSSD H. Mezian, tak nás to snad nepřekvapí. Korán mu v tom směru dává jasné instrukce. Pokud však neschválení novely svojí nepřítomností podpořil primátor ODS Kubera, za jehož podpory vniklo v Teplicích první muslimské ghetto v ČR, pak musíme zbystřit. Jsou muslimové po vietnamských drogových dealerech a homosexuálech lačnících po dětech další menšinou, kterou ODS hodlá aktivně podporovat?!  Korunu tomu jako obvykle v poslední době nasadila otevřeně antikřesťanská KDU-ČSL. Když v posledních parlamentních volbách nasadila v Praze jako volebního lídra židovského homosexuála a padlého kněze, a ve středních Čechách židovského ateistu a antikřesťana, tak již bylo jasné, že antikřesťanské síly mají KDU zcela pod kontrolou… hlasování v Senátu to jen potvrdilo.

Co by měli nyní majitelé zbraní dělat?

Nyní je potřeba se zaměřit na síly, které mohou EU směrnici deklaratorně odmítnout. To je především skutečná opozice a tedy Okamurova SPD, případně malé strany jako Rozumní, dále prezident Zeman. Jistě, můžete se pokusit oslovit jednotlivce jako V. Klaus ml. Ale zcela zapomeňte na zbytek a je jedno, co vám nějací „herci liberální demokracie“ typu Černochová budou vykládat a slibovat. Nevěřte jim ani slovo! Současně se začněte připravovat na variantu „odevzdání“ zbraní. Například v Německu se po podobné novele údajně záhadně „ztratilo“ několik set tisíc legálně vlastněných zbraní. Tu „loupež“, tu „ztráta“… a majitelé je tedy nemohli úřadům „odevzdat“. Zbraně prostě zmizely z legálního oběhu a jejich němečtí majitelé je mají někde dobře schované. Chápou, že až tam vypukne občanská válka s imigranty a pravdoláskou, tak se budou muset spoléhat jen sami na sebe a zbraně se jim budou hodit. Třeba nás Němci  v tomto mohou inspirovat… ale jistě chápete, že vás k ničemu nenavádíme!!!

Mimochodem, jen to ukazuje, že Senát je nejen zbytečná, ale i nebezpečná instituce a je potřeba jí zrušit!

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

3 Replies to “Zbraně se budou odebírat i u nás…!

  1. Moc se mi líbí označení „protidemokratická koalice liberálně dem. demo bloku“ :-), ještě bych doplnil, že jejich šefové jsou z vyvolených menšin 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *