LGBT(QBFLMPSVZ…) ve školních osnovách

Sdílet

LGBT výchova (lesby, gayové, bisexuálové, transsexuálové) je na německých školách součástí povinné učební osnovy. Školství je v Německu (stejně jako policie) v kompetenci jednotlivých spolkových zemí. Ale pokroková LGBT výchova se pomalu, ale jistě, rozlézá po celém Německu jako mor… A jak to vypadá u nás?

Vše začalo původně v Berlíně (tradiční líhni rozvratných anti-rodinných a anti-německých menšin), později se přidal Brandenburg (Braniborsko), a před 2 lety pak Hessensko. Deviantní pokrokáři nezaháleli ani v dalších spolkových zemích a obvykle nenarazili na žádný odpor. Výjimkou je pouze Jih Německa (Badensko-Württembersko a Bavorsko a Sasko), kde rodičovské skupiny uspořádaly protestní podpisové petice požadující (většinou marně) stažení této LGBT propagandy ze škol. Za protestující rodiče se rovněž postavila i vlastenecky orientovaná AfD, která požaduje naopak posílení výchovy k rodinným hodnotám…

Bude zajímavé sledovat, jak to celé dopadne, ale být moc optimistický asi není na místě. Neomarxisté ve vládě a na úřadech a jejich šéfové z privilegovaných menšin mají zemi pevně v rukou a s odporem rodičů si snadno poradí (toho propustí z práce, tomu nevezmou dítě na školu, toho zavřou do vězení pro výstrahu, atd. – však si to ještě někteří z komunismu pamatujete, ne?).

Nedělejme si ale iluze, že u nás doma vývoj nenásleduje stejný trend. Již dnes se neomarxisté ve vládě za podpory různých „neziskovek“ na školách aktivně prezentují s LGTB propagandou a výsledky jsou již vidět, viz třeba z gymnázia v Blansku. Co na to rodiče oněch studentů blanenského gymnázia říkáte?! Obáváme se, že se zdaleka nejedná o ojedinělou akci někde v Blansku.

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *