Italská vláda začne kontrolovat čínské a pakistanské obchody. Troufne si někdo z politiků u nás na večerky, kebabárny apod?

Sdílet

Italská vláda hodlá začít provádět kontroly čínských a pakistánských obchodů. Podle vyjádření italských úřadů jsou tyto obchody velmi netransparentní a nikdo neví, co vlastně skutečně dělají.

Myslíte, že se dočkáme toho, aby české úřady začaly podobně kontrolovat například vietnamské večerky a restaurace, či muslimské kababárny? Bylo by zajímavé zjistit, čím se zde 100 tisíc Vietnamců skutečně živí, stejně jako, co a komu prodávají ty tisíce muslimských směnáren a kebabáren, které jsou na každém rohu. Dnes je to asi nereálné, to by hned několik politických stran pod vedením ODS (hlavní vietnamská strana) spustilo povyk. To by bylo pokřiku „o rasismu a přínosu imigrantů“. Pevně ale věříme, že se jednou dočkáme zase skutečně české vlády, kde se „čeští“ politici nebudou promenádovat na multikulturních trachtacích a oslavovat islám jako politici z ODS, TOP 09 a CSSD.

David Kraus

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy to bylo před volbami do EP). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál. Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com


Sdílet

One Reply to “Italská vláda začne kontrolovat čínské a pakistanské obchody. Troufne si někdo z politiků u nás na večerky, kebabárny apod?”

  1. Kdyby se úřady pokusily kontrolovat vietnamske vecerky, tak bude ODS na protest vyvolávat hlasování o důvěře vlády, tak prirostolost teto podivné partaje s asijskými “ podnikateli“ je obecně znama

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *