„Za 4000 dolarů měsíčně sotva vyžiju“, stěžuje si mladá neziskovkářka v chudé Barmě

Sdílet

Mladí západní levicoví „neziskovkáři“ mají plná ústa řečí o záchraně planety a uskromňování se a potřebě „neziskové práce“, jenže zdá se, že káží vodu a přitom si břich nalévají vínem.

Jako nedávný příklad z jihoasijské Barmy. Tam mladá 25 letá neziskovkářka medituje nad tím, jak vyjde v chudé Barmě s měsíčním platem 4000 USD (asi 90 000 Kč).

Swedagong pagoda Rangoon

Jen pro informaci, Barma je chudá rozvojová země, kde průměrný roční příjem činil v roce 2018 1140 USD a minimální denní mzda je 4,8 USD (asi 100 Kč). Přitom 37 procent populace žije pod hranicí chudoby, kterou si neumíme ani představit!

To znamená, že mladá západní neziskovkářka má plat více než 52 krát vyšší než běžný Barmánec, a ještě si stěžuje, že skoro nic „neušetří“…

Ještě horší ale je, co tahle nešťastnice v Barmě dělá. Jak potvrzuje můj známý Čech, který pravidelně jezdí obchodně do Barmy, tak zahraniční neziskovky zde (stejně jako u nás) primárně podporují rozvrat společnosti a tradičních hodnot, a život místních tak prokazatelně ještě zhoršují. Výjimky v podstatě neexistují. I zdánlivě humanitární „neziskovky“, jako Lékaři bez hranic, byly barmskými úřady dočasně vykázáni z části území, protože tam záměrně přispívaly k eskalaci mezietnického napětí mezi agresivními muslimy (ilegálními imigranty z Bangladéše) a většinovými budhistickými Barmánci.

Podle jeho slov mají západní neziskovky primárně tuto agendu. Vyvolávání mezietnického napětí, podpora perverzních LGTB agend, či instalace „liberální“ demokracie. Cílem jejich snažení je podkopat moc barmských úřadů a přispět tak k ovládnutí Barmy jejich globalistickými mecenáši. Ti se chtějí zmocnit barmské ekonomiky a přírodního bohatství a obyvatelstvo bud zotročit, či ho plánovaně zdecimovat…

Potěšitelné je, že barmské úřady (podobně jako ty thajské) na západní neziskovky pohlížejí velmi nevraživě a po vzoru Thajska plánuje barmská vláda výrazné omezení jejich činnosti v zemi.

Možná by nás to mohlo inspirovat a rovněž ty různé „Open society fund“, či „Norské fondy“ hnát z ČR holí, včetně jejich luxusně placených zaměstnanců. A tihle zaměstnanci „neziskovek“ by povinně měli jít normálně pracovat, aby zjistili, jaké to je, když musíte dělat něco, co ostatní skutečně potřebují! Protože charita a dobrovolnická práce se přece dělá zadarmo a ve volném čase. Kdo chce pracovat pro druhé a být za to placen, tak má jít pracovat do zdravotnictví!

M. Finger, spolupracovník serveru ceskavec.com, Hua Hin, Thajsko

Vážení čtenáři a přátelé svobody, FB nám opět zablokoval účet (naposledy to bylo před volbami do EP). Pokus s tímto textem souhlasíte, můžete ho prosím sdílet dál. Stejně nakonec společně zvítězíme a tyhle nepřátele svobody a totalitáře porazíme, ale potřebujeme nyní Vaši pomoc. Děkujeme předem! Vaše Redakce www.ceskavec.com

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

One Reply to “„Za 4000 dolarů měsíčně sotva vyžiju“, stěžuje si mladá neziskovkářka v chudé Barmě”

  1. Zrovna letos jsme v Barne byli na dovolene. Za 4K usd tam žije více člena rodina tak 5-7 let..:) jen at ty parazity ženou! Stejne jako jejich mecenáše !

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *