Imigrantská ekonomika je známka všeobecného úpadku. Promění se Praha v Hanoj, Káhiru nebo Islámábád?

Sdílet

Před pád dny jsem ve svém okolí udělal malý pokus: V okruhu mého zaměstnání (Praha 3, kousek od křižovatky Ohrada, na Koněvově ulici) do 5 minut chůze jsem spočítal všechny imigranty provozované obchody a napočítal neuvěřitelné číslo. 17 vietnamských večerek, 3 vietnamské obchody s levnými oděvy, 2 vietnamská nehtová studia, 7 vietnamských (alias čínských, suši, atd.) restaurací a bister, 1 zastavárna (asi opět Vietnamci). Dále 6 kebabáren – vesměs provozované muslimy (možná s výjimkou jedné kebabárny provozované rusky hovořícími Kazachy), a jedna asijská prodejna „polotovarů“. To je celkem 37 imigrantských podniků do 5 minut chůze!

Jedno mají všechny tyto podniky společného. Vesměs se jedná na první pohled o velmi podivné podniky a téměř nikdy v nich nevidíte zákazníky a ekonomicky nedávají žádný smysl a v normální ekonomice by tu nebyl ani jeden. Stejný obraz ale vidíme i ve všech dalších částí Prahy a řady dalších českých a moravských měst. Musíme si proto začít klást otázku, co to vlastně znamená, pokud se v našem okolí začnou masivně objevovat podivné imigrantské podniky a provozovny, jenž buď zřejmě slouží jako oficiální zástěrka pro kriminální aktivity jejich majitelů, nebo mají nějaké jiné cíle, tedy i příjmy, a nějaká prosperita je moc nezajímá?

V zásadě u nás můžeme rozlišovat 2 hlavní trendy imigrantské ekonomiky.

  1. Vietnamská/Asijská kriminální – ta je primárně založená na prodeji drog a dalších kriminálních aktivitách (pašování imigrantů, padělky, podvody s DPH, vydírání, atd.). Jedná se o zcela uzavřenou komunitu mafiánského typu, která si platí politickou ochranu, nákladné PR kampaně v mediích, atd. (za hlavní stranu vietnamských „podnikatelů“ je u nás od dob Topolánkovy vlády považována ODS, ale vietnamská zločinecká uskupení mají „své politiky“ i v dalších mainstreamových stranách. Za vysvětlení by stála i neuvěřitelná kandidatura vietnamského spolumajitele nechvalně známé tržnice SAPA za Okamurovu SPD v komunálních volbách)… Jejich zájem je čistě kriminální a kořistnický. Ostatně před časem to okomentoval bývalý místopředseda vlády a člen proimgrantské ČSSD Lubomír Zaorálek slovy „Vietnam (myšleno vietnamská komunita u nás) to je organizovaný zločin. Je to bezpečnostní problém prvního řádu.“
  2. Muslimská – džihádistická. Ta je zaměřena na pronikání na cizí území a vytváření džihádistických základen na území, které muslimové plánují obsadit. Zde je tato expanze většinou financována prostřednictvím různých islámských nadací většinou z Perského zálivu (Saúdská Arábie, Katar, Pakistán) ale i z Německa, či Francie, odkud to často jsou peníze, co muslimské spolky dostávají od státu. (Zde doporučuji texty předního českého odborníka na islám Martina Konvičky). To ale přirozeně nevylučuje zapojení těchto imigrantů do různých kriminálních aktivit, kde mimochodem při prodeji drog velmi pilně spolupracují s Vietnamci. Při džihádu je muslimovi tolerováno skoro všechno, tak proč by si nepřivydělal nějakou tu korunu třeba prodejem drog českým teenagerům (nevěřícím psům), že…
„Perníková sada“. Nalezeno 10 metrů od dětského hřiště. Asi dodávka z nejbližší vietnamské večerky.

Nicméně z této nové reality přeci jen vyplývají dva zřetelné závěry:

  1. Oněch podivných imigrantů je u nás mnohem více, než jsou úřady ochotné přiznat! Buď skutečné číslo neznají, nebo záměrně lžou. Zde se skoro bojím, že se jedná o tu druhou možnost. Viz ono chlácholení, že je u nás pouze 12 „válečných“ imigrantů, ačkoliv běžný pohled na českou ulici říká něco zcela jiného.
  2. Tento druh imigrantské ekonomiky je známkou ekonomického úpadku našich čtvrtí a měst. Nehledě na nežádoucí dopady, které má imigrantská zločinnost (mnohonásobně vyšší než u běžných Čechů) na kvalitu života. Pokud máte ve svém okolí 3 desítky vietnamských podniků, kde se majitelé velmi pravděpodobně živí především výrobou a prodejem drog, pak si asi dovedete ten dopad na okolí představit… Například povalující se feťáci, to zde byl před 10 lety ještě nevídaný jev. Dnes bohužel realita.
Sjetý narkoman na ulici. Dříve v okolí nevídaný jev
Sjetý narkoman, dříve v okolí nebývalý jev.

Masivní přistěhovalectví nebělošského obyvatelstva by přirozeně nebylo možné bez aktivní podpory současných „elit“. Z hlavních politických stran je dnes pouze SPD otevřeně proti imigraci. Zbytek buď imigraci aktivně veřejně podporuje (Piráti, ODS, TOP 09, STAN, ČSSD), nebo ji podporuje fakticky (Babišovo ANO, KDU-ČSL). Je jedno, zda k tomu mají ideologické důvody, či se jedná o obyčejnou chamtivost spojenou s korupcí. Stejně hanebná je podpora imigrace ze strany médií a tzv. „intelektuálů a umělců“.

Takto si mainstreamové politické strany představují budoucnost ČR?

Pokud by tento trend pokračoval stávajícím tempem, tak za 10 let naše města nepoznáme. Budou připomínat buď vietnamskou Hanoj, nebo Islámskou Káhiru, či Islámábád… se vším tím multikulturním „obohacením“.

V Německu tradiční politické strany již nic nepředstírají.

Tomu je potřeba se rázně postavit na odpor! Tohle je naše země a máme povinnost ji předat našim dětem ve fungujícím stavu!

Vzor pro naši ČSSD? Dnešní Německo.

Jan Malý, Praha

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

2 Replies to “Imigrantská ekonomika je známka všeobecného úpadku. Promění se Praha v Hanoj, Káhiru nebo Islámábád?

  1. No jo , ale hlavní vinu nesou ti, co to vymysleli, zorganizovali a zaplatili a to nejsou imigranti 🙁 spis zahnuté nosy 🙁

  2. Dobrý, akorát u SPD bych byl velmi opatrný, Pitomio i vadí pouze NELEGÁLNÍ migrace, legální mu nevadí, takže je to stejná krysa, jako ty ostatní.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *