V Německu prý kriminalita klesá, přitom ale útoky imigrantů dál rostou

Sdílet

Podle vyjádření německých vládnoucích „elit“ prý kriminalita v Německu klesá. Toho se přirozeně následně zmocnila propagandistická mašinerie (někdy se tomu říká oficiální media). Proto nám není jasné, jak mohou některé statistiky vykazovat zcela odlišné trendy. Třeba nedávno zveřejněné údaje Spolkového kriminalistického úřadu. Ten mimo jiné srovnával kriminalitu imigrantů vůči Němcům a naopak a je to rozhodně zajímavé čtení.

Tak podle zveřejněných údajů vzrostl v roce 2018 (230 obětí) počet vražd Němců rukou imigrantů o 105 % v porovnání s rokem 2017 (112 obětí). Počet sexuálních útoků v roce 2018 imigrantů na Němce narostl o 21 % meziročně.

Zajímavá je i statistika porovnání útoku na imigranty. Těch bylo v roce 2018 zaregistrováno 47042. Z toho jich Němci spáchali 8455 (17,9 %) a Imigranti 38587. Je tedy patrné , že většina imigrantů je obětí útoků v rámci imigrantských komunit.

Imigranti jsou obětí hlavně v rámci svých komunit.

Jak si to celé vysvětlit? Jedná se pravděpodobně o spojení tří fenoménů. Jednak je řada dříve trestných činů překlasifikována jako přestupky (tzv. bagatelní trestná činnost, o čemž se mluví v celé Evropě, kde došlo k nárůstu imigrace). Pak policie prostě řadu trestných činů imigrantů přehlíží na základě politického zadání. Zapomenout rovněž nesmíme na fakt, že rostoucí řada obětí útoky policii již nehlásí, protože ví, že ta s tím stejně nic neudělá.

Co říci závěrem? Nelze se zbavit dojmu, že politické a mediální „elity“ chyběly na základní škole při hodinách matematiky. Tam by jim učitel jistě vysvětlil, že 230 je víc než 112. Nebo je to tím, že když pořád lžou, tak často zapomenou, jak lhaly naposledy a tak se do toho zamotávají?

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *