Bavorské paradoxy? Za dobrotu na žebrotu

Sdílet

V Evropě kvůli imigraci roste antisemitismus a přední představitelka židovských organizací volá po zákazu protiimigrantské AfD. Co tím sleduje?

V bavorském zemském sněmu (Landestag) se začátkem roku odehrála velmi pozoruhodná událost. U příležitosti uctění památky tzv. nacistického holokaustu byl uspořádán vzpomínkový akt. Byli na něj pozváni zástupci všech stran, které se dostaly do bavorského zemského sněmu, a řada hostů. Mělo se jednat o čistě nepolitický vzpomínkový akt, jenže vše bylo nakonec jinak…

Jako jeden z řečníků vystoupila jistá Charlotte Knoblochová, která je vysokou funkcionářkou několika německých a světových židovských organizací. Mimochodem je i místopředsedkyní World Jewish Congress (WJC), což je asi nejvýznamnější oficiální židovská lobbystická organizace.

O významu WJC svědčí i personální obsazení. Jejím prezidentem je u nás (nechvalně) známý R. Lauder. (Ten, kterému po nepochopitelné a českým státem zjevně záměrně prohrané arbitráži ohledně vlastnictví TV Nova český stát zaplatil 10,5 mld. Kč! O vlastnictví TV Nova ho měl připravit její tehdejší ředitel V. Železný). Výkonným předsedou WJC je pak David de Rothschild. Jedná se tedy o nejvýznamnější židovské osobnosti a rodiny

Madam Knoblochová (přečkala 2. Světovou válku v rodině jejich německé služky, která ji vydávala za své dítě) ve svém příspěvku ostře napadla německou antimigrantskou (a vlasteneckou) AfD a obvinila ji, mimo jiné, že „šíří nenávist“.

Je to zajímavý paradox: pí. Knoblochová je dle svých slov velmi znepokojena vzrůstajícím antisemitismem v Evropě. Jak známo, vzrůstající antisemitismus je přímý důsledek imigrantské krize, kdy do Německa (a celé Evropy) přišly miliony převážně muslimských imigrantů, kteří byli a jsou k nenávisti k Židům celoživotně vedeni a vychováváni… Zdravý rozum by tedy asi velel pí. Knoblochové, aby naopak požadovala zastavení imigrace a stála tedy na straně protiimigrantských sil.

Nicméně děje se zjevný opak. Musíme se tedy ptát, co tím pí. Knoblochová a potažmo světová židovská lobby, kterou zastupuje, vlastně sleduje? Je to součást tažení vládnoucího establishmentu, pod vedením globalistů, proti rostoucí AfD? Nebo je to jen sólo akce madam Knoblochové? Nebo je to ještě nějaká jiná hra globálních finanční elit?

Každopádně se můžeme domnívat, že něco podobného asi časem uvidíme i u nás. Pokud bude odpor české veřejnosti proti řízené imigraci (lidmi jako G. Soros a jeho místními poskoky jako Stropnický, Marxová, Freud, Dienstbier, Novotný, Geislerová, Rozumek, Novotný, atd.) trvat, tak establishment jisté zkusí další triky. Hrát na strunu údajného českého antisemitismu je jistě velmi lákavé a navíc za desítky let ověřené. (Viz nedávné vyloučení V. Klause ml. z ODS). Obzvlášť, když posledně hraní na city údajnými sirotky ze Sýrie establishmentu podle všeho nevyšla (viz EU poslankyně KDU-ČSL Šojdrová). Nechme se tedy překvapit…

Je to zdánlivě paradox, ale největší ochránci Židů u nás jsou údajný „populista“ T. Okamura, „xenofob“ M. Konvička, „antisemita“ A. Bartoš a jim podobní politici a aktivisté, kteří požadují prosazení více méně nulové imigrace z Afriky a Asie. Bez muslimských imigrantů by antisemitismus u nás a v západní Evropě reálně neexistoval.

Onen její příspěvek si můžete poslechnout sami. Jen pro informaci, poslanci AfD na protest proti tomuto zcela nepodloženému útoku opustili jednací sál. Těžko se jim divit. Němci pí. Knoblochové po válce poskytli příjemný život a bezpečí (se svými konexemi jistě nebyla nucena zůstat v Německu), a ona se jim takto odvděčila. Aktivně přispívá k ničení německého státu a národa de facto v přímém přenosu. Prostě za dobrotu na žebrotu.

A. Fišer.

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

2 Replies to “Bavorské paradoxy? Za dobrotu na žebrotu

  1. Židům se nezavdeci nikdo 🙁 Čechům nainstalovali komunismus, teď zase imigranty a multikulturalismus a ještě tu par hlupáku chce bojovat za Izrael a jeho zájmy. Židé by se měli odstěhovat do Izraele a bylo vy to pro všechny lepsi

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *