Oni se nás bojí! Liberální „demokracie“ a svoboda jsou oxymóron. Jděte k volbám a volte „populisty“, nebo rovnou „extremisty“

Sdílet

Liberální demokracii u nás propagují především strany staré havlistické pravdolásky. Dnes je to hlavně ODS, CSSD, KDU, TOP09, STAN a několik dalších malých stran. Přestože je pomalu odstavována od moci novou pravdo láskou Babiš a jeho ANO a Piráti, tak stále má ještě určité možnosti, jak ukázat „občanskou společnost“ ve své plné kráse. Není to ale nic pěkného. Potlačování svobody slova, kriminalizace ideových odpůrců, pokusy o jejich fysickou likvidaci, fysické útoky na ideové odpůrce to je jen část palety nástrojů, kterou liberální demokracie praktikuje po celém Západním světě.

Pornoherec a homosexuál Jakuv Janda z Evropských hodnot dnes chce určovat, co se smí a nesmí říkat

Před pár dny se o tom přesvědčili i podporovatelé serveru www.ceskavec.com, kteří dobrovolně a bez platně šířili naše články. Facebook jim jejich profily nezablokoval, ale rovnou zrušil. Stejně jako v ten den zrušil náš profil. Stalo se tak jistě náhodou v době, kdy náš server publikoval sérii článků o kandidátkách předních establishmentových stran do eurovoleb. V těch jsme kandidáty ANo označili (a dodali argumentaci) za protičeské kolaboranty a kandidáty ODS za vietnamsko- bruselské národovce (J. Zahradil) a eurohujery (zbytek). Přestože jsem vše patřičně ozdrojovali, tak takové texty jsou zjevně nežádoucí. Nebo snad facebooku připadá normální, když zástupkyně vládní strany Charanzová hlasuje proti své zemi (a vládě), nebo předák ODS Zahradil bojuje o „vietnamského voliče“? Nám tedy opravdu NE. Ale hlavně to je přece projev svobody slova, mít různé názory! Nepochybujeme, že by nejraději havlisté zrušili i naší stránku, ale ta je preventivně umístěna v zahraničí a tam na jí jejich špinavé pravdoláskařské pracky nedosáhnou :-).

Co to ve skutečnosti znamená? Oni se nás (nás i vás našich čtenářů) a svobodných myšlenek bojí! Běžte proto prosím volit příští týden a volte „populisty“ (SPD), nebo rovnou „extremisty“ (Rozumní, DSSS apod). Naší přátelé na Slovensku zase Kotlebu! Oni totiž na rozdíl od liberální demokracie nabízejí demokracii bez přívlastků a normální svobodu slova pro všechny bez rozdílu! Ať facebooku a jeho cenzorům a poskokům u nás a hlavně jejich zahraničním pánům praskne žilka, když Okamura získá 15 procent a nebo se do EURO parlamentu dostane Adam Bartoš!

Pro pobavení čtenářů uvádíme, že stejné články jsme publikovali i na ruském V kontaktu a tomu „strašnému“ Putinovi je to úplně jedno. Kdo by to byl v roce 1989 řekl. Západ se stane totalitním a Východ oázou normálního světa a stále značné svobody.


Sdílet

One Reply to “Oni se nás bojí! Liberální „demokracie“ a svoboda jsou oxymóron. Jděte k volbám a volte „populisty“, nebo rovnou „extremisty“”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *