EU volby – Babišovo ANO kandidátka. Nejsou lidi, nebo záměr s eurohujery?

Sdílet

Babišova Eurokandidátka. Sbor protičeských kolaborantů a zoufalců, nebo cílená kandidátka eurohujerů. Docházejí Babišovi kádry a jakou hru vlastně Babiš hraje v Bruselu?

Dnes zahajujeme předvolební  seriál, který komentuje kandidátky hlavních stran do Euro voleb.

Jednotlivé strany budeme časově posuzovat podle jejich umístění v posledních parlamentních volbách a proto začínáme Babišovým hnutím ANO.

Každý, kdo někdo studoval dílo J. V . Stalina, asi si vzpomene na jeho vzletnou frázi  „kádry řeší vše“..

Tohle je přesně problém nové „pravdy a lásky“, kterou u nás reprezentuje především Babišovo hnutí ANO. V čele sice stojí silný a bezskrupulózní leader, ale další výrazné osobnosti tam nenajdete. Z počátku se to snažil Babiš řešit tak, že si na kandidátky nastavěl dočasné oportunisty z řad havlistů. V případě minulých eurovoleb to byla euročlověk a blízký spolupracovník Z. Bakaly P. Telička. Telička se ale ihned po vstupu do EP obrátil ke svým starým pánům a na Babiše dokonce  začal v Bruselu žalovat a udávat … tomu se říká havlistický vděk. Nyní i Babiš vidí, že není kde brát!

Obecně platí, že volební leader určuje povahu kandidátky a nejinak je tomu u Babiše a jeho hnutí.

Volebním leadrem se totiž stala současná europoslankyně Dita Charanzová. Tuhle pani asi těžko označit jinak než protičeský kolaborant, který si v ničem nezadal s odpadlíky a otevřeně protičeskými slouhy typu Telička, či Ježek, kteří Babiše hned po zvolení opustili, aby jim nekazil jejich plány a osobní zájmy ve vztahu k eurobyrokracii. Stačí snad připomenout, že paní Charanzová hlasovala pro povinnost CR přijmout muslimské „uprchlíky“ v rámci přerozdělovacích kvót.

Úplně stejně se zachovala, když došlo k návrhům na potrestání Maďarska za odmítání imigrantského obohacování podle plánů EU.

Bohužel není známo, že by paní Charanzová někdy také vyvíjela v Europarlamentu nějakou aktivitu v zájmu České republiky a jejich českých občanů a tak se domníváme, že úplně stejně bude postupovat i v případě zvolení dalších 5 let.

Babišovi lidé v Bruselu bojují oddaně za globalistické zájmy. D. Charanzová.

Současně paní Charanzová ukazuje, že Babišovi docházejí kádry, když musel na první místo kandidátky dát takovou nevýraznou ženu bez vlastního názoru, která svým charisma připomíná poštovní úřednici, která se bojí svého šéfa požádat o zvýšení platu…

Ze stejného těsta je bohužel i dvojka na kandidátce EU poslankyně Martina Dlabajová. Opět o ní víme pouze to, že otevřeně hlasovala protičeským zájmům a proti zájmům našich spojenců.

Další místa obsadil jakýsi Martin Hlaváček „ekonomický odborník na zemědělství“ a dříve lobbysta v americké tabákové firmě Phillip Morris.

Úplně stejně je to s Radkou Maxovou, která neslavně proslula svými návrhy prosazující „manželství“ pro LGBT lobby. Asi si myslí, že pro teplé bratry a lesby udělá mezi euro hujery v Bruselu víc.

Korunu tomu kádrovému zoufalství v Babišově ANO nasazuje 5.ka jakýsi Ondřej Knotek, který k Babišovi přešel od Pirátů……

Babišův člověk v Bruselu je i komisařka Jourová, která si najde čas i na homopochody

Sestavení kandidátky ANO nás ale musí vést ještě k jedné důležité otázce. Jaký je vztah A. Babiše k EU a CR? Co Babiš o EU říká v CR a co ve skutečnosti v Bruselu dělá a říká EU byrokratům? Protože tohle jsou dvě zcela rozdílné věci. Podle všeho Babiš  v CR vystupuje oficiálně jako ochránce českých zájmů, ale v Bruselu jako lokaj tamějších protičeských EU elit. Bohužel se zdá, že asi bude spíš tím služebníkem nové pravdo lásky a v Bruselu hájí pouze své osobní zájmy (dotace a posvěcení svých podivných řepkových a jiných businessů..) Jeho vlastenecké projevy je jen marketing cílený na naivní voliče. Ostatně nezapomínejte, že Babiš k nám přišel ze Slovenska ale Slovák není. (Jeho matka pocházela ze Zakarpatské Ukrajiny a jmenovala se Scheibner a to na Slovenku moc nevypadá!) a tak mu jsou nějaké české zájmy a český národ ukradené.

Proto volbou Babišova hnutí ANO bohužel otevřeně hlasujete proti svým (českým) zájmů a tak se potom nedivte….že nás zaplaví imigranti, cenzura a nakonec nějaká totalita pravdy a lásky 2.0. Vše spojeno s hlubokým ekonomickým úpadkem a stagnací!

Jakub Černý


Sdílet