Budou Čechy léčit „odborníci“ z Indie?! Babiš má plán

Sdílet

Tak to Babiš a jeho ansámbl přehnal. Budou Čechy léčit „odborníci“ z Indie?! 500 míst ve zrychleném řízení za podivného nezájmu medií. Je dlouhodobý nezájem „našich elit“ o zdravotnictví náhoda?

Když Babiš jmenoval svého nového ministra zdravotnictví Adama, tak ho předcházela pověst kabaretního umělce, který o zdravotnictví nic neví. A on tyhle proroky nezklamal.

Jak jinak si asi vyložit jeho nápad, že CR přijme okamžitě do svých zdravotnických zařízení 500 indických „odborníků“  ve zrychleném režimu. To snad bude nějaký vtip.

Bohužel Babiš a jeho vláda to ale zjevně myslí zcela vážně. Velmi by mě zajímalo, zda jim dochází následující:

  1. Jak se tu ti Indové budou domlouvat s pacienty? V Indii možná každý vzdělaný člověk umí anglicky, ale to přece není situace českých důchodců. To budou indičtí „odborníci“ hádat, na co si pacient vlastně stěžuje? Nebo si budu házet mincí?
  2. Jak ověří české úřady jejich kvalifikaci? Indie je proslulá paděláním všech možných diplomů a certifikátů. (To vychází z hinduismu, že lhát nečistému (nehinduistovi, nevěřícímu), není hřích. To má hinduismus společné s islámem a judaismem). Konec konců některé západní země již příval indických „odborníků“  zažily a nestačí se divit a má se za to, že stojí například za hlubokým úpadkem britského vysokého školství a primárního výzkumu. Prostě si Indové vymysleli CV a odbornost a když se dostali do Evropy na university a vědecké ústavy, tak si je nikdo netroufne vyhodit, protože to by byl „rasismus a diskriminace“.
  3. Jak budou koexistovat hygienické návyky běžného Inda s našimi, v  porovnání s Indy velmi vysokými, nároky? To nám také po nemocnicích začnou běhat šváby?
Budoucí česká nemocnice podle Babiše a jeho party?

Člověk by ještě pochopil snahu o nalákání sester a lékařů z Ukrajiny, kde je podobný jazyk a kultura a oni se dokáží rychle zapracovat, ale Indové?!

To nás musí vést k zásadní otázce, proč současné elity nechaly zdravotnictví dojít do tak nešťastného stavu. Vždyť třeba navýšit kapacit lékařských fakult bylo možno již před 15 lety. Zájemců o studium bylo vždy dost. Stejně tak bylo  možné již dávno řešit kritický nedostatek zdravotních sester. Jenže zájem elit byl zcela opačný. To nás musí vést k otázce, zda to je náhoda? Asi těžko, spíš ti různí Babišové, Sobotkové,  Kalouskové, Topolánkové, Nečasové, Špidlové  atd. plní nějaké perverzní záměry svých západních pánů (globálních elit) a ty zjevně zájem na fungujícím českém zdravotnictví nemají. Jim jde zjevně spíš o zvýšení napětí a nestability v naší české společnosti a nápad přivést sem Indy je jen další z jejich hanebných kousků!!!

A. Fišer


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *