EU volby – kandidátka ODS. V čele vietnamsko bruselský národovec Zahradil, jistí ho „dítě Evropy“

Sdílet

V čele vietnamsko bruselský národovec Zahradil. Multikulturní a eko alarmistická soudružka „Evropa“ ho jistí. Vedoucí havlistického výsadku a hrobař ODS A. Vondra se vrací na scénu?

Nyní v rámci našeho seriálu o kandidátkách politických stran do Europarlamentu přichází na řadu ODS.

Ta se nyní oficiálně prezentuje jakým si (blíže neurčitým) „euroskepticismem“. Jak to jde dohromady s jejich obvyklým povykem, že „patříme na Západ“, nám jíž bohužel strana modrého ptáka nevysvětluje. Nicméně je to dnes hlavní strana staré havlistické „pravdo-lásky“ a tak dostává masivní podporu v oficiálních mediích .

V čele kandidátky ODS stojí J. Zahradil, který sedí v Europarlamentu již neuvěřitelných 15 let a chce v tom pokračovat dalších 5 let…. Musím říct, že v posledním půl roce jsem se skoro bál otevřít konzervu, aby na mě náhodou tento bruselský inventář nevykoukl, tak masivní má dnes podporu J. Zahradil  v mainstreamových mediích. Oficiálně se J. Zahradil prezentuje před volbami jako vlastenec a konzervativec, dokonce si říká národovec.

Podívejme se tedy na jeho 15 letou karieru europoslance podrobně. Neb leader přece určuje kandidátku!

O jeho politické činnosti z prvních let v EP není mnoho známo. J. Paroubek ho dokonce v roce 2009 nazýval nejlínějším českým europoslancem, který měl nejméně veřejných vystoupení ze všech českých europoslanců… a dokonce vypočetl, že každé jeho slovo stálo české daňové poplatníky neuvěřitelných 18000kč.

Nicméně časem si J. Zahradil svojí parketu našel. Stal se z něj „bojovník za zájmy menšin“ a to především vietnamských „podnikatelů“, sám sebe dokonce nazval bojovníkem o hlasy „vietnamských voličů“… ano politik, který sám sebe oficiálně označuje za národovce, tak bojuje o hlasy problematických Vietnamců…. Znáte snad větší bizár v české politice?!

Stal se z něho pravidelný účastník multikulturní estrády Miss Vietnam, kde dokonce neváhal přispěchat a shánět na multikulturní estrády i peníze z EU fondů…tedy vás daňových poplatníků.

Vůdce kandidátky oDS J. Zahradil bojuje za „české zájmy“ na Miss Vietnam

Jeho zájem o tuto problematiku je tak rozsáhlý, že dokonce pojal za asistentku mladou a půvabnou Vietnamku slečnu Ly. U čeho mu tato sličná mladá dívka asistuje a proč se tak stalo v době, kdy jeho strana hledala zoufale uplatnění pro své nezaměstnané politiky, kteří díky volbám ztratili práci, nevíme…ale takovou fešnou „asistentku“ mu přejeme!

Druhou jeho parketou je jakási blíže nespecifikovaná reforma EU. (což nám připomíná reformní komunisty… nebo eurobyrokraty)

Zajímavé je, že se nám nepodařilo zjistit, že by p. Zahradil také někdy vyvíjel nějaké aktivity ve prospěch českých voličů… ani po poměrně podrobném pátrání jsme na jeho pročeskou aktivitu nenarazili.

Euročlověk Zahradil má obecně blízký vztah k podivným kulturám, například pár týdnů před útokem na redakci Charlie Hebdo se radoval z toho, že šéfem jeho údajně konzervativní frakce je nějaký britský muslim a obdivoval tak člověka, který otevřeně podporuje imigraci do Evropy, no prostě „národovci a konzervativci, jak se patří“. G. Soros z nich jistě má radost.

Proto musíme souhlasit, že pan Zahradil je národovec. Ale národovec vietnamský či bruselský… nebo možná muslimský, ale určitě to není národovec český a musíme konstatovat, že si zjevně popletl země. Neb Česká republika není ani Vietnam, ani Belgie (ta dnes reprezentuje i ten islám), dokonce ani Turecko, nebo Saudská Arábie.

Další „osobnosti“na kandidátce ODS jsou zcela neznáme osoby, které pravděpodobně nominovali za zásluhy o rozvoj pravdy a lásky v Evropě“, snad s výjimkou E. Tošenovského a A. Vondry, kteří dlouhodobě patří k prověřeným havlistickým kádrům a ukazuje to na skutečnost, jak zoufalá je kádrová základna ODS v dnešní době. Perličku (asi na obveselení voličů) pak představuje jakýsi pan Mansoor Maitah snad původe z Jordánska, což se zdá být jakýsi ODS folklor, neb před 5 lety zase za ODS kandidoval nějaký Vietnamec – obdivovatel V. Havla, či aktivističtí eurohujeři O. Krutílek a Eva Decroix (dítě Evropy), kteří se svým lokajským eurohujerstvé nijak netají. Tihle lidé v EP jistě české zájmy zastupovat neplánují.

Otázkou je, jak se projeví vyloučení V. Klause ml. Byl to on, kdy pomohl 7 procentní straně se v posledních volbách dostat na 11 procent. Jenže jaké za to čekalo voliče ODS překvapení. Volili konzervativního Klause, ale za to dostali duhového Svobodu, za dětí chtivé gaye se bijící Černochovou a další multikulturní výtečníky z řad „nové pokrokové“ ODS jako Fiala, Benda, Kupka, Novotný, Zahradil, Stanjura atd. a také velitel havlistického výsadku a hlavní likvidátor staré ODS A. Vondra je zpátky ve vedení strany. Ten se mimochodem rovněž ocitnul na kandidátce do EP, ale zatím se krčí na skromném 15. tém místě. Asi chápe, že voliči ještě úplně nezapomněli kauzy jako PROMOPRO apod..

Je otázkou, jak voliči ocení tento boj „havlistů“ ve vedení ODS proti národním a vlasteneckým ideových „úchylkám“, který vyvrcholil vyloučení V. Klause ml z ODS. Zde připomínáme, že i J. Zahradil hlasoval pro jeho vyloučení V. Klause ml z ODS! To byla ostatně mimořádná fraška, která připomínala stranické kádrové prověrky ze 70. let a pamětník nemohl nevzpomenout na soudruha Husáka (Fialu) a jeho “ Nechť odpadne vše, co je kolísavé, co je nepevné, co je nerozhodné.

ODS je dnes hlavní stranou havlistické (staré) pravdolásky a české zájmy jsou jí naprosto cizí. Jediné co politiky ODS zajímá je, jak nejlépe posloužit svým zahraničním pánům na tzv. Západě a urvat přitom nějaký benefit sami pro sebe. Kandidáti ODS do eurovoleb jsou toho ostatně nejhorším příkladem!

Celá kandidátka je zde:

J. Malý a J. V.


Sdílet