Rakouská vláda zvyšuje tresty pro pedofily. Česká vláda zase podporuje „homomanželství“

Sdílet

Nová rakouská vláda, která díky straně Svobodných, prosadila novelu trestního zákona. Ta mimo jiné zpřísňuje tresty pro mladistvé kriminálníky (18-20 let), těžké zločiny ublížení na zdraví a vraždu a také výrazně zpřísňuje tresty pro pedofily. Ti mimo jiné budou mít celoživotní zákaz práce s dětmi a celoživotní zákaz přibližování se k dětem.

Zdá se, že Rakušané zase vzali věci do svých rukou a vrací svoji zemi k normálu.

To kontrastuje s „českou“ vládou, vedenou zahraničním emisarem Babišem (Prosím neurážejte Slováky, Babiš který není Slovák!) a neomarxisty prolezlou CSSD a tiše podporovanou Komunisty. Babišovo poslanci navrhli (poslankyně R. Maxová) zákon umožňující „manželství“ homosexuálů a leseb a předseda vlády Babiš to veřejně podpořil. Jako by nevěděl, že 40 procent všech pedofilních znásilnění páchají právě homosexuálové?! To jim chce dát bezbranné děti na hraní? Nebo to naopak dobře ví a přesto to podporuje?!

Zdá se, že svěží vítr změn, který zachvátil Polsko, Maďarsko a nyní i Rakousko k nám bohužel zatím nedorazil. Snad se ho ale brzy dočkáme i my v ČR a naši přátelé na Slovensku.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *