Britská policie odkládá stále více nahlášených trestných činů. S výjimkou zločinů z nenávisti

Sdílet

Britská policie odkládá stále více nahlášených trestných činů během 24 hodin jako „nevyřešené“. Za poslední 4 roky to bylo již celkem 431 000 trestných činů to je nárůst o více než 100%. Podle vedení policie za to může nedostatek lidí a prostředků. Zajímavé ale je, že se podobný trend nepodařilo zaznamenat u trestných činů z „nenávisti“ (tzv. hate crimes), těm se britská police aktivně věnuje vždy. Zdá se, že priority britské vlády jsou stíhání britských občanů za poznámky na sociálních sítí, nikoliv bující trestná a násilné kriminalita v ulicích britských měst často spojená právě s imigranty. Například v Manchesteru dosáhl podíl odložených a nevyřešených případů již 43 %! Vesměs se jedná o kriminalitu páchanou imigranty. Dalším trendem je, že oběti již trestné činy nenahlašují. Vidí, že je policie stejně nebude řešit a viníky nikdo nepotrestá.

Také se nelze divit, že v Británii nejsou na policii peníze. Vždyť na „zahraniční pomoc“ se vydá ročně víc než na celou policii.

Nedělejme si ale iluze, že u nás je situace lepší! Ministr vnitra Hamáček (CSSD) a vedení policie opakovaně vyhrožuje veřejně českým občanům trestním stíháním za „projevy nenávisti“ na sociálních sítích. Aktivistické úderky Pirátů, Zelených, Antifa a různých „neziskovek“ (Evropské hodnoty apod) jim slouží jako aktivní udavači potenciálních Čechů s „nesprávnými“ názory. To, že kriminalita imigrantských skupin bují i u nás za ostentativního nezájmu politických „elit“ a policie vidí snad každý ve svém okolí. Z čeho asi žijí všechny ty vietnamské večerky, muslimské kebabárny?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *