Berlín: Mohammed je nejoblíbenější jméno u novorozenců

Sdílet

Společnost pro německý jazyk ( Gesellschaft fuer deutsche Sprache) zveřejnila žebříček jmén u novorozenců za rok 2018 v hlavních německých městech a jednotlivých spolkových zemích a celém Německu. Z uvedených statistik plyne, že nejoblíbenějším jménem u novorozenců v hlavním městě Berlín je „typicky německé“ jméno Mohammed. Stejně se Mohammedovi daří i v Brémách, kde obsadil třetí pozici. Zajímavé je, že se tak stalo v městech, která dlouhodobě ovládá radikální neomarxistická levice (Zelení, Soc. Dem. a bývalý komunisté).

Mohammedů přibývá i v celém Německu. Například v roce 2007 to bylo 97 nejčastější křestní jméno, v roce 2017 již byl Mohammed na 24 pozici!

Situace je ale ještě horší například v Belgii, kde se Mohammed stal již celonárodně nejčastějším jménem u novorozenců. Podobná situace je ve Velké Británii a Švédsku.

Stejně přední pozici ale zaujímá jméno Mohammed ve statistikách zločinnosti a v osazenstvu věznic, což asi bude pouhá náhoda. Jen o tom se ale nesmí veřejně mluvit a policie nesmí podobné statistiky zveřejňovat.

Jak se zdá islamizace Západní Evropy nezadržitelně postupuje a je otázkou, zda se dá ještě vůbec zvrátit! Tohle je ten Západ, kam chtějí naše „elity“ tak moc patřit?

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *