Pražské magistrátní priority – gendrově vyvážený dopravní podnik

Sdílet

Když byl po posledních komunálních „volbách“ do funkce pražského primátora nainstalován jakýsi Hřib z Pirátů, tak mnozí soudní lidé obraceli oči v sloup s nevyřčenou otázkou. „Jak může hlavní město řídit diletant, který předtím nevedl ani asistentku“? Stejní lidé si kladli další otázku. „Čím se takový diletant asi bude zabývat?“.

Uběhlo několik měsíců a začíná se ukazovat, jaké priority si koalice neomarxistických spolků Pirátů, TOPP 09 a Praha sobě vytýčila.
Například jednou z hlavních priorit se zdá být genderová vyváženost v dopravním podniku. „Koho zajímají zdemolované zastávky, přeplněné tramvaje atd., když máme mezi řidiči městských autobusů málo žen?!“, zdá se být motto vedení Prahy! Zde soudruhům z pražské koalice připomínáme podobné iniciativy komunistů z 50. Let, kdy chtěli zapojit ženy mezi horníky. Skutečnost, že se ženy na fyzicky těžké práce nehodí, nikoho nezajímala. Stejně jako nikoho dnes nezajímá, že ženy nemají o podobné typicky mužské práce zájem.

Hledáme řidičky! Dopravní podnik je genderově nevyvážený

Co za toho plyne?

  1. Pokud dosadíte do vedení města/státu/firmy diletanta, tak se bude vždy zabývat podružnými (ideologickými) nesmysly. To jsme viděli již u předchozí primátorky, nikdy nepracující neziskovkářky Krnáčové, která raději chodila čistit hate free kavárny a na gay pochody, než by se věnovala rozvoji města, kterému prostě nerozuměla a primátorská práce byla (stejně jako u Hřiba) daleko za hranicí jejich schopností. Hřib od Pirátů se zase rozhodl svojí funkci proměnit v luxusně placeného turistu.
  2. Ten, kdo tam podobným stranám umožnil vstoupit, nepochybně sleduje nějaký záměr. Jaký zatím nevíme.
  3. Neomarxistické strany primárně prosazují radikální ideologické koncepty. Že to poškozuje běžné obyvatele Prahy a neřeší skutečné problémy města? To je přece vůbec nezajímá!
  4. Jak jsme viděli na příkladu Brna, napáchané škody (Žít Brno) se pak odstraňují velmi těžko. (Přísun problematických imigrantů, penězovody na spřátelené „neziskovky“ a kamarády umělce atd atd.)
Primátor Hřib od Pirátů s manželkou na Taiwanu. Primátor? Ne, dobře placený turista

Prostě: pusťte blázny k řízení a budete mít blázinec.

Prioritou neziskovkářky Krnáčové zase byly hate free kavárny a gay pochody

A. Fišer


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *