Po slovenské neziskovkářce, P-rezident Ukrajiny komik. Co to znamená?

Sdílet

Po nedávné zábavné veselici Made in Slovakia (prezidentské volby na Slovensku) nám globální elity uspořádaly ještě veselejší druhé kolo – prezidentské volby na Ukrajině. Na Slovensku dosadily do prezidentského křesla nikdy nepracující neziskovkářku Čaputovou, na Ukrajině dokonce herce-komika Zelynskeho. Proto se musíme ptát, co to celé znamená?

Na Ukrajině se po převratu v roce 2014 řízeném a financovaném Západem ustavila velmi podivná koalice ukrajinských nacionalistů hlásících se k odkazu S. Bandery a v divoké privatizace zbohatlých oligarchů (většinou židovského původu). Tahle neobvyklá koalice místních většinou židovských oligarchů a banderovských antisemitů zavedla zemi do občanské války na východě Ukrajiny a současně ožebračila naprostou většinu Ukrajinců. Země je doslova na okraji ekonomického zhroucení. Mnoho Ukrajinců žije nyní na úrovni holého přežití a Ukrajinci proto hlasují nohama – země se rychle vylidňuje.  Toho využívají západní korporace a globální elity, aby se zmocnily ukrajinského nerostného bohatství, průmyslu a tamější úrodné půdy.

Politická reprezentace současné Ukrajiny připomíná protektorát a hlavní politickou silou v zemi se zdají být velvyslanectví některých západních zemí (USA, UK, Německo, Izrael).  Formální politická reprezentace připomíná špatnou antickou komedii, vše opepřené občasným násilím proti potenciálním protivníkům a soupeřícím klanům a snahou uloupit, co se ještě dá.

Proto se nedávné prezidentské volby nesly v čistě komediálním duchu. Již volební  listina obsahující 39 jmen a měřící skoro 1 metr musela dát tušit, že to bude nějaký fajnový model „liberální demokracie“ made in Ukraine.

Vítězem prvního kola se stal jistý herec-komik jménem V. Zelenskyj. Tento komik židovského původu vystupoval v televizi, kterou vlastní přední židovský oligarcha I. Kolomojskij, který proslul pochybným nabytím majetku. Mimo jiné se také proslavil financováním neslavně proslulých kárných batalionů Azov, Aidar, Dnepro, které se staly známé především terorizováním ukrajinského obyvatelstva a loupežemi jejich majetku.

Komik Zelenskij sám vyhlásil svojí kandidaturu na Silvestra v roce 2018 (31/12/2018) v přímém přenosu v Kolomojského televizi  a téměř nedělal žádnou kampaň. (ne to není žert!) Jeden by řekl, že on a Čaputová jsou upečeni podle stejného receptu a ten nejspíš pochází ze stejné dílny…..

Druhý se umístil současný prezident P. Porošenko – zvaný čokoládový král (opět majetek získal v divoké privatizaci). O jeho původu se rovněž vedou spory. Například časopis Forbes ho před lety zařadil na seznam nejbohatších Židů a ruská televize Kanál 1 rovněž potvrdila jeho židovský původ. Jeho otec se údajně jmenoval Alexei Valtsman a sám Porošenko pochází z Oděsy, která je jedním z tradičních center aškenských Židů, kteří podle všeho jsou původem Chazaři, kteří konvertovali hromadně k judaismu. Sám Porošenko ale svůj židovský původ nikdy nepotvrdil a lidé kolem něj to odmítají.

Prezidentská volba v 1. kole měla na Ukrajině nevídanou volební účast 63 procent všech voličů. Což nezávislí pozorovatelé považují za naprosto vyloučené a bylo vzneseno více než 1700 stížností proti „neregulérnosti“ voleb (volebním podvodům). Na rozuzlení, kdo bude vítězem tohoto volebního cirkusu, si tedy muselo čekat do neděle 21/4.

Vítězem byl nakonec ustanoven komik Zelenskyj, proxi zbohatlíka Kolomojského.(který mimo jiné vlastní švýcarský a izraelský pas) Komik-prezident přirozeně nemá žádné politické zkušenosti a nikdy nic nevedl ani neřídil. Jen je „údajně nový a nezkorumpovaný“. Ukrajina je po Slovensku druhý stát, kde se tento model použil.

Co to tedy znamená? Nabízí se několik scénářů:

  1. Možným scénářem ukrajinského a slovenského řešení (že do čela země postaví naprostého diletanta) je to, že se jedná o finální fázi rozvratu daného státu. Cílem je, aby se původní obyvatelé přestali s daným státem identifikovat. Pak nebude problém daný stát zrušit a instalovat jiný, kde například původní obyvatelstvo nemusí mít žádná domovská práva apod. a zemi si buď přisvojí nějaké menšiny, nebo se doveze cizí obyvatelstvo.
  2. Druhou možností je, že se globálním elitám vymklo z rukou dlouhodobé plánování instalace kádrů a oni musí postupovat ad hoc a zastírají to marketingovou kampaní slibují „nové a nezkažené“ kádry ze stejného hnízda.
  3. Jedná se o přípravu na „ukončení formální demokracie„. Instalací neschopných zoufalců do vládnoucích funkcí se bude moci poukázat na „limity“ demokracie. Bude se argumentovat, že lidi si neumí zvolit dobré vládce a že existují „lepší“ modely řízení zemí. Například ekonomicky se „skvěle“ rozvíjející čínská totalita. Pak se jen dočasné loutky typu Čaputová a Zelenskyj využijí k formalizaci přechodu od „liberální demokracie“ k totalitně řízené společnosti.

Na zodpovězení těchto otázek si budeme muset ještě počkat. Každopádně by nás tento trend měl varovat, že globální elity opět chystají nějakou lumpárnu, která je zcela proti zájmům původních evropských národů.

Jaké poučení by si z toho měli vzít běžní Ukrajinci.

  1. V zemi jim již nic nepatří a o ničem nerozhodují a to ani formálně a podle všeho ses nimi do budoucna ani nepočítá. Možná jako dočasná potrava pro děla na Donbase ve válce s Ruskem
  2. Zemi vládnou nyní i oficiálně menšiny řízené ze zahraničí, kterým na osudu Ukrajinců a Ukrajiny vůbec nezáleží. (Většina vládnoucích oligarchů má ještě izraelský nebo jiný pas a trvale žije v zahraničí) Současné jmenování komika Zelenského jako prezidenta je symbolický vzkaz zahraničních vládců běžným Ukrajincům. Tahle země vám nepatří a není tu pro vás jiné místo, kromě role plahočících se otroků.

Druhé kolo bylo tedy o tom, koho si západní vládci Ukrajiny vyberou . Vítězem totiž jistě bude západní P-rezident, řízený přímo západní finanční oligarchií a je jedno jestli se jmenuje Petr, nebo Pavel. Ukrajinská komedie bude pokračovat podle předem napsaného scénáře, jen nám může být líto smutného osudu těch skoro 40 milionů běžných Ukrajinců – kteří se stali otroky a žebráky ve své vlastní zemi.

P.S.
(Stojí za připomenutí podobný pokus u nás před časem udál při pokusu nainstalovat do čela země J. Fischera.)

A. Fišer a Tomáš M.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *