Poradce britské vlády propuštěn. Pravdivě označil islámofobii za vynález muslimů

Sdílet

Známý konzervativní filozof a poradce britské vlády Roger Scruton byl propuštěn ze svého postu poradce britské konzervativní vlády pro otázky výstavby. Scruton byl předsedou vládní komise „stavět lépe, stavět krásněji“. Dovolil si totiž pravdivě konstatovat, že výraz islamofobie zavedlo do veřeného prostoru jako nástroj propagandy Muslimské bratrstvo, které mělo za cíl umlčet kritiky islámu. Scruton má pravdu, termín islámofobie skutečně „vynalezli“ islámští fanatici, kterým šlo o tom, aby kritika islámu byla označena jako „hate speech“ (nenávistná řeč). Jejich záměr se jim zjevně podařil, protože řada zemí v Evropě zavedla kritiku islámu do trestního řádu. (Švédsko, Belgie, Německo, ale částečně i CR). Pozoruhodné na tom je, že v Británii je u moci Konzervativní vláda a přesto islamizace země pokračuje nerušeným tempem.

Roger Scruton je v CR dobře znám, jezdil totiž do Prahy před rokem 1989 v rámci bytových seminářů přednášel o západní filosofii a svobodě. Chudák Scruton se ale dnes musí asi divit, když vidí jak řada tzv „disidentů“ dnes otevřeně pracuje na potlačování svobody slova a podporuje návrat k totalitě. Z nejznámějších si připomeňme třeba Marka Bendu (poslanec ODS, který navrhl a prosadil v roce 2000 první omezení svobody slova po roce 1989 – tzv zákon o popírání holocaustu), nebo Jana Rumla (bývalého ministra vnitra za ODS a dnes člena strany Zelených a předsedu správní rady proimigrantské neziskovky), nebo Petra Žantovského (bývalý „řídicí orgán“ V. Havla, potom velvyslanec v Izraeli a Británii a dnes ředitel knihovny V. Havla), či Daniela Kroupu (a jeho rodinu – bývalý poslanec a senátor za ODA a dnes oddaný služebník globalistů) a mnohé další.

Snad se jednou dozvíme pravdu o roce 1989 a jako skutečnou roli v něm hráli tzv disidenti a kdo je financoval a úkoloval a co za to po nich po převratu v roce 1989 chtěl.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *