Německo 2019: útoky imigrantů na Němce a policii jsou na denním pořádku

Sdílet

Tak se nám ta integrace „syrských“ uprchlíků z Afghánistánu, Iráku, Íránu (jaká je vlastně v Íránu válka?), Nigérie, Maroka, atd. do německé společnosti pěkně daří. Svědky toho jsou většinou mladé ženy a policisté. Bohužel většinou nedobrovolně!

Zde několik náhodných příkladů z počátku tohoto roku.

3. dubna v Berlíně skupina Arabů přepadla a pobodala bezdomovce v Metru.

28. února ve Welveru (Nordheim Westfalen) byla 25 letá žena byla brutálně napadena 6 mladými imigranty. Skočila na JIPce s těžkým poraněním na mnoha místech těla.

28. února v Essenu mladý Afričan z Nigérie (48 let 😆) napadl pěstmi policejní hlídku. Při následné kontrole se zjistilo, že onen obohacující imigrant měl 24 různých identit a na většinu jich čerpal sociální dávky!!

25. února ve Stuttgartu hned 2 případy:
Nejprve neznámý „Jihoevropsky vyhlížející mladík“ se pokusil nabízet drogy jiném mladíkovi, po odmítnutí ho napadl a oloupil.
Další případ se odehrál večer, kdy 2 „cizinci“ žebrali o 5 Eur a následně se pokusili dotyčného napadnout a oloupit.

24. února v Mnichově skupina 7 imigrantů nejprve pomočila policejní auto a v následné rvačce bylo zraněno 7 policistů, protože se do rvačky zapojila hromadně početná skupina „příbuzných“ imigrantů.

23. února v Bielefeldu imigranti přepadli mladíka, násilím ho oloupili o mobil a ještě ho zmlátili.

To je jen několik příkladů, jak se ta integrace „Syřanů“ v Německu skvěle daří.


Takhle vypadá běžný den policistů v Německu

Kdypak tyhle západní vymoženosti dorazí také k nám?

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *