„Pestrý“ Berlín. Nahlédněte do policejní databáze hledaných zločinců.

Sdílet

Berlín je hlavní město Německa. Dlouhodobě ho ovládá radikální levice a tak nás zajímalo, jak to tam vypadá s kriminalitou. Podle statistik je totiž Berlín v Německu zcela na špici v počtu kriminálních činů na počet obyvatel (předstihl ho pouze Frankfurt nad Mohanem) a absolutně na špici, pokud jde o celkových počet kriminálních činů. Je tam překvapivě nízká objasněnost – pouze 43%. Tedy více než polovina všech trestných činů zůstane nevyšetřena a pachatelé nepotrestáni.

Zajímalo nás, jak se k tomu staví tamější policie. Policie je v Německu organizována podle spolkových zemí, zde tedy Polizei Berlin.

Hned při pohledu na stránku berlínské policie nás zaujala kolonka „ interkulturelle Aufgaben“ – mezi (multi) kulturní úkoly.

Berlín Prenzlauerberg – dříve čtvrť umělců, dnes se zde místní bojí chodit sami večer ven

Jak se jí práce na tomto poli daří, nám asi nejlépe nastíní sekce hledaných osob pro podezření ze spáchání trestného činu. Pokud si ale chcete udělat skutečnou představu, pak se musíte vyzbrojit znalostí multikulturního newspeaku. Například, když pachatel má „dunkle Haare“ (tmavé vlasy), pak to znamená imigrant z Asie či Afriky. Nebo když je pachatel „südländisches Aussehen“ (jižanský typ), tak to zase znamená imigrant. Bez této znalosti by jste se vůbec nedokázali zorientovat, protože policie si označení jako cizinec, nebo imigrant nesmí dovolit. To by byla diskriminace a rasismus.

Turecko? Ne. Berlín 2019.

Jenže se ukazuje, že alespoň polovina případů připadá právě na zločince s „dunkle Haare“, nebo „jižanské typy“.

Pár příkladů:

19.3.2019 – přepadení a loupež tašky – zde dva muži s „tmavými vlasy“ srazili 58letou osobu na zem a ukradli jí tašku. Podle vzhledu opět nejspíš Arabové.

21.2.2019 – sexuální přepadení/znásilnění v parku – skupinky mladíků – podle fotek Arabové, nebo Turci přepadli 16letou dívku, aby ji znásilnili.

7.12.2018 – loupež v obchodě, a zase ty „tmavé vlasy“…

Z vlastních návštěv víme, že cestovat v Berlíně večer Metrem, nebo S. Bahnem vyžaduje značnou dávku odvahy. Na nástupištích se potulují imigrantské gangy a snaží se vyvolat potyčky s náhodnými cestujícími. Případně je rovnou v podchodech oloupit.

To vše za nezájmu policie, protože ta bojuje proti „nenávisti a xenofobiii“ rodilých Němců na internetu.

Město se pro běžné Němce stává postupně neobyvatelné. Například známá nám před časem vyprávěla: Jejich 15letá dcera chodí v Berlíně na střední školu a večer na zájmové kroužky. Ještě před 3 lety (to jí bylo 12 let) jezdila večer sama domů metrem a autobusem. Dnes jí již rodiče musí každý den vozit autem. Jet berlínskou MHD je pro ni příliš nebezpečné. Navíc místní dopravní podnik má zjevně zcela jiné zájmy a starosti.

Chceme tohle i u nás? Je tohle ten Západ, kam prý chceme patřit?

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

3 Replies to “„Pestrý“ Berlín. Nahlédněte do policejní databáze hledaných zločinců.

  1. Berlín býval město umění a kultury, dnes je to město deviantů, úchylů a hlavně muslimů a negráčů…bílého tam potkáte jen vzácně, kromě vládní čtvrti 🙁

    1. V americe tam je blaze tam si soustaj buzeranti na podlaze Je prokazano ze neegr ma o 20 % mensi IQ Jsou neurvali sprosti a provokuji .Vrazdy jsou pro ne jako pro bile koupe zmrzliny V USA zije 13 % negru a zpusobuje 70 % zlocinnosti .Vrazdy stoupaji o 30 % rocne a obyvatele jsou upozornovani na to aby neprovokkovali drahymi hodinkami ci retizky .Ta verbez zabije i pro 20 $

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *