Chcete jezdit v Berlíne levněji MHD? Prohlaste se za ženu! Co na to Hřib?

Sdílet

V Berlíně měly ženy nedávno levnější jízdenku MHD a současně také stále mají radikální levicovou neomarxistickou vládu. Pak se občas nevyhnete legraci.

Před časem proto proběhla  mezi obyvatelstvem (daňovými poplatníky) diskuse, proč ženy mají levnější jízdné, když bojují nikým nevolené feministky za jejich  „rovnoprávnost“. Naštěstí spor vyřešil duchaplně berlínský dopravní podnik prohlášením „i muži si mohou koupit ženské levnější jízdenky, pokud se cítí být ženami“… Musíme proto doufat, že současný pražský primátor Hřib (německy Steinpilz) od Pirátů neumí německy, jinak by jistě katastrofální dopravní situaci v Praze chtěl řešit zavedením levnějších jízdenek pro ladymany a účastníky Prague pride… možná by to mohl být i marketingový nápad pro Američany vlastněný pivovar Staropramen, že v době Prague pride budou dostávat všichni, kdo se cítí být jedním z 38 nekonvenčních pohlaví, každý den 2 lahváče Staropramenu nebo Braníka zdarma! Případně soudek Staropramenu pro vítěze soutěže Miss LGBT v rámci Prague pride. To by byl panečku boj proti diskriminaci a stereotypům a jistě úspěšný sociálně-genderový marketing! Nebo by Vodafone mohl dávat ladymanům mobily a volání v rámci LGBT „komunity“ zdarma. Fantazii a šílenství se přece meze nekladou.

M. Kříž

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

2 Replies to “Chcete jezdit v Berlíne levněji MHD? Prohlaste se za ženu! Co na to Hřib?

  1. Lidské šílenství nezna hranice :(, neo marxismus a mensiny, které ho vymysleli a propagují , jsou toho důkazem 🙁

  2. Pro Boha živého, hlavně to neříkejte nahlas, nebo ti blázni, co ovládají magistrát v Praze (TOP 09 s Jiřinou P, Piráti s Hřibem a Praha (Pravdoláska) sobě rodiný klan Čizanských ve spolupráci s Open society fondem, člověkem v plísni a velkými korporacemi (IBM, Staropramen, Hilton) začnou prosazovat něco takového i zde. Podívejte se jak řeší kolabující dopravu? Podporují koloběžky, což je tak vozítko pro pár neziskovkářů a teploušů… mámu s dvěma dětmi si na něm úplně představit neumím, stejně jako 80 letou důchodkyni…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *