CSU finančně podporuje G. Sorose!

Sdílet

Bavorská zemská vláda pod vedením CSU se rozhodla začít finančně podporovat Středoevropskou universitu (CEU), kterou plánuje V. Orbán vyhostit z Maďarska.
CEU totiž bude muset opustit Budapešť poté, co jí nepomohly ani ze zahraničí financované „studentské“ demonstrace. Jako budoucí sídlo se uvažuje rakouská Vídeň, ale aktivističtí politi v Německu rovněž navrhují Berlín.
Co vede politiky z údajně křesťansko-konzervativní unie v Bavorsku k podpoře CEU, která proslula jako místo vzdělávání neomarxistických kádrů pro plány globalistických finančních elit, nám není jasné.
Pro naše čtenáře připomínáme, že A, Babiš navrhoval přemístění CEU do Prahy.

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *