Francie: „mladistvý uprchlík“ je ve skutečnosti starý 47 let

Sdílet

Dva afričtí žadatelé o azyl ve francouzském Angoulêmena na jihozápadě země uvedli do svých žádostí o azyl, že je jim 16 let a požadovali uznání statusu „mladistvého uprchlíka“ s výhodami, které obnáší. Místní policie ale po prozkoumání otisků prstů a dalších záznamů zjistila, že jednomu je již nejméně 21 let a druhému dokonce 47 let!

Podle místní policie je to součást nového trendu, kdy noví imigranti z Afriky přicházejí vybaveni falešnými dokumenty a vydávají se za mladistvé.

Muslimský teenager? Lhát nevěřícím se podle Koránu smí.

Jedná se o celoevropský trend. Například v Německu se ukázalo, že skoro polovina všech údajných mladistvých uprchlíků lhala o svém věku. Otázkou je, kdo jim to všechno poradil a pomohl zorganizovat (informace o azylovém právu, falešné dokumenty, atd). Mé podezření padá na proimigranstké neziskovky a jejich mecenáše.

J. Veselý

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

2 Replies to “Francie: „mladistvý uprchlík“ je ve skutečnosti starý 47 let

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *