Německé koncerny začaly kampaň za „rozmanitost“

Sdílet

Významné německé koncerny se rozhodly podpořit imigrační politiku německé vlády. Zahájily masivní reklamní kampaň po názvem „Made in Germany – Made by Vielfalt“ (vyrobeno v Německu – vyrobeno rozmanitostí). Jejich šéfové přispěchali s vysvětlení, že Made in Germany neznamená vyrobeno Němci. V jejich firmách prý každý den zaměstnanci z celého světa vydávají ze sebe to nejlepší a aby to tak zůstalo, tak jejich firmy jsou dál pro světu otevřené Německo. Kampaň má za cíl pacifikovat a uchlácholit etnické Němce, mezi kterými roste nespokojenost s prací establishmentové vlády, s následkem imigrace hroutícím se sociálním systémem a bující imigrantskou kriminalitou.

Mezi partnery kampaně najdeme známé německé firmy jako Henkel (čistící prostředky), Dr. Oetker (potraviny). B. Braun (lékařská technika), Jägermeister (alkohol), Vaillant (technika, např. plynové kotle), Burda (mediální koncern) a další přední německé firmy.

Bude spotřebitelům chutnat i vyráběný Abdulem z Afganistanu? To se teprve uvidí.

Nejsem si jist, co přesně a koho mají šéfové významných německých korporací na mysli. Šikovné české inženýry a dělníky, kteří jsou zapojeni v německých firmách po celém Německu, na které němečtí šéfové pějí chválu? Nebo „syrské vědce a inženýry“ z Iráku, Afganistanu, či Nigérie, z nichž mnoho je negramotných, plně na sociálních dávkách a zapojených do klanové kriminality po celém Německu?

Jak se zapojení imigrantů do německého hospodářství daří, také není úplně jasné. Protože i oficiální zprávy německých úřadů si často odporují. Spíš to vypadá, že se „zapojení uprchlíků“ do normální práce v Německu moc nevede. Přední němečtí ekonomové, jako prof. Sinn, v tom mají jasno. Většina imigrantů je nezaměstnatelná.

Zatím pouze propagandistické obrázky, nemajíc s realitou mnoho společného. Většina imigrantů je nevzdělaná a v Německu nezaměstnatelná.

To ostatně potvrzuje i můj zdroj z jedné české firmy, který mi sdělil zhruba toto.
„Léta jsme spolupracovali s jednou německou průmyslovou firmou, kvalita byla dobrá a dodávky spolehlivé. Tehdy se moji partneři z exportního oddělení jmenovali Dieter, Hans a Ulrike. Někdy kolem roku 2015 je ale postupně začali nahrazovat Mohamed, Cenin a Abdul, to by tak nevadilo, ale najednou každá druhá dodávka byla problematická. Když přirovnání přeženu, objednali jsme si 2 kg jablek, a přišlo nám 1O kg pepře. Tak jsme časem byli nuceni podívat se po jiném dodavateli a nakonec zahájili spolupráci s jednou japonskou firmou. Máme partnery Hiroši, Kuizumi, Emi a spolupráce jde bez problémů.“

Rovněž je zajímavé načasování kampaně. Válka v Sýrii již skončila i oficiálně a tak by se tedy podle předchozích slibů o „dočasném“ pobytu měli začít miliony imigrantů vracet do svých domovů. Jenže o tom neslyšíme od německých vládních činitelů ani slovo. Skoro to nahrává oněm „spikleneckým“ teoriím, že záměrně vyvolané války v arabském světě (Libye, Sýrie, atd.) byly jen záminka, která měla umožnit masivní přísun imigrantů z Asie a z Afriky do Evropy a napomoci tím ke zničení původních evropských národů a zemí.

Také není jasné, jak se muslimští imigranti zapojí do práce například v likérce Jägermeister, když jim jejich víra zakazuje alkohol. Nebo v nakladatelství Burda, když neumí německy. K tomu se bohužel autoři kampaně nevyjádřili…

Budu proto situaci v Německu nadále sledovat a naše čtenáře dál informovat o tom, co se v mainstreamových médiích nedočtou.

Jan Veselý

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *