Fast food řetězec nesmí na letiště v New Yorku za to, že nepodporuje LGBT agendu

Sdílet

Americký řetězec rychlého občerstvení Chick-fil-A nedostal povolení prodávat na letišti
Buffalo Niagara International Airport
(BNIA), kousek od slavných Niagarských vodopádů. Důvodem je stížnost levicového politika z New Yorku Sean Ryan. Toho rozčílilo, že letiště potvrdilo dohodu s tímto fast food řetězcem, prý proto, že řetězec má „dlouhou historii podpory anti LGBT organizací“ (organizací zastávajících se tradiční rodiny, často křesťanských). Vedení správy letišť (NFTA) se proto rozhodlo své původní rozhodnutí přehodnotit a již schválenou dohodu s řetězcem zrušilo. Řeklo k tomu „NFTA je organizace, která je pyšná na svůj pevný postoj k rozvoji diversity a inkluze a stojí pevně proti jakékoliv formě diskriminace“. Levicový politik Ryan to uvítal „nesmíme dovolit, aby firmy podporující proti-LGBT skupiny provozovaly jakýkoliv podnik v prostorách vlastněných státem New York“. Návštěvníci letiště se tedy nebudou moci občerstvit podle své chutě, ale podle LGBT preferencí new yorských politiků a úředníků.

Není to první případ, kdy byla firma Chick-fil-A vyloučena z provozování své pobočky na amerických letištích. Stejné to nedávno bylo v San Antoniu (mezinárodní letiště v San Antoniu v Texasu), protože má podle místních politiků „historii anti-LGBT chování“. Politiky v San Antoniu například rozlítilo, že firma poskytla příspěvek Armádě spásy a dalším křesťanským organizacím.

Máte chuť? Pozor, není to přátelské k LGBT!

Takže řetězec Chick-fil-A se stal terčem radikálních levicových gender politiků a „neziskovek opakovaně. Zajímavé ale je, že mu pak většinou vzrostl obrat a zisk… Zdá se, že Američany víc zajímá, co si tam dají k jídlu a k pití, než nějaká LGBT propaganda a bojkot normálních amerických firem.

Tím by se mohlo nechat inspirovat pražské letiště Ruzyni. Nechápu, jak mohou prodávat piva jako Budvar, Plzeň a další, když nejvíc LGBT přátelské pivo v ČR je přeci pražský Staropramen, známý to podporovatel Prague Pride a „manželství“ pro homosexuály. To, že například podle mě chutná jako voda z Vltavy, není rozhodující, hlavně že je to LGBT přátelské pivo! Navíc na letišti, které nese nyní jméno takového velikána pokroku jakým byl V. Havel! Co nám má být do preferencí a chutí zákazníků, když nemají ty správné politické a genderové názory a chování?

A. Fišer

Máte co říct k tématu? Máte zajímavé informace, nebo dobré tipy, kde je sehnat? Či dokonce umíte napsat článek? Pošlete nám ho!, rádi ho zveřejníme. Po identitě našich přispěvatelů nepátráme a jejich texty klidně zveřejníme i anonymně, nebo pod přezdívkou, necháváme na nich, jak si vyberou. Na zveřejnění jejich informačních zdrojů rovněž netrváme. Dobře víme, že v liberální demokracii to je se svobodou slova občas velmi podivné.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *