Židovští politici jsou instalováni přímo do vedení zemí po celém západním světě. Parade gojové už nestačí. Co to znamená?

Sdílet

Prezident Argentiny Milei, který konvertoval k judaismu odvezl zlaté rezervy ze země do banky Rothschilds, uvrhl zemi do neskutečné chudoby a kriminality, kdy 40 % populace nemá na bydlení a základní potraviny.

V drogovém království zvaném Mexiko zase zvolili za prezidentku N. Sheinbaum, první židovskou prezidentu země, Ta se předtím podílela na vládě, která dovedla zemi do neskutečného násilí a chudoby. Nová prezidentka je potomek židovských přistěhovalců a hrdě se hlásí ke svému původu.

Na Ukrajině je už několik měsíců v úřadě nevolený prezident, který odmítl vyhlásit nové volby a prohlásil se na za prezidenta bez voleb, prý by Ukrajinci ani volit nechtěli. Zemi zavedl do války s Ruskem a otřesné bídy, kdy židovští oligarchové a jejich zahraniční firmy rozkradli celou zemi. Miliony Ukrajinců zemřeli v nesmyslné válce proti Rusku a nebo jsou v exilu. Zieleneski je židovského původu a aktivně praktikuje židovskou víru.

Židovský původ má předseda vlády v ČR, stejně jako několik ministrů. Namátkou Černochová, Rakušan (údajně), Šalamoun… země je v bezprecedentní ekonomické krizi a na pokraji zapojení do války proti Rusku.

Podobného původu je vedení Polska, USA atd…

Židovská víra hlásá rasovou nadřazenost Židů nad ostatními národy a ostatní národy považuje za zvířata a otroky Židů. Podle židovské bible mají Židé vládnout světu.

Argentinský prezident Milei se modlí u hrobu vůdce nejvýznamnější židovské sekty Chabad-Lubawitch M. Schneersona

nezvolený ukrajinský prezident na jedné ze svých schůzek

Sdílet

One Reply to “Židovští politici jsou instalováni přímo do vedení zemí po celém západním světě. Parade gojové už nestačí. Co to znamená?”

  1. Aj Jozef Síkela a Maroš Šefčovič sú židovského pôvodu, na to netreba zabúdať… som len zvedavý, ako budú vychádzať v novej Európskej komisii s „Belgičankou“ /rozumej moslimkou z Maroka/.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *