Německá vláda doveze oficiálně 250 000 „lékařů“ z Afriky. Ne, není to žert! Vysmívání Němcům už probíhá zcela veřejně a Češi na tom nejsou lépe

Sdílet

Německá vláda oznámila, že doveze 250 000 kvalifikovaných pracovníků z Keni. Prý se bude jednat o lékaře a další kvalifikované síly. Trochu divné je, že současně německá vláda hovoří o potřebě speciálního vzdělávání a školení této již „údajně vysoce kvalifikované pracovní sily“, ale kdo by se s takovými detaily páral, že?!

To všechno v době, kdy je Německo v řízeném rozkladu prostřednictvím masové imigrace právě z Afriky a Asie nákladů na imigraci a imigrantské kriminality, která zasáhla celou zemi.

Jak takové počínání německé vlády interpretovat? Jedná so otevřené vysmívání se bílé německé veřejnosti. Ta si ještě pamatuje „syrské lékaře a atomové vědce“ a proč jí opět veřejně neponížit, že? Když si uvědomíte, kdo Německo skutečně ovládá, tak překvapení nebudete. Tihle „lidé“ buď kňourají, jak jim všichni ubližují, nebo jsou obrovsky arogantní, když se zmocní vlády.

Německo končí jako země a Češi to musí vzít na vědomí.

Jsou na tom Češi a Slováci lépe? I jim vládnou cizí „elity“ vlastenců mnoha vlastí s podobnou arogancí. Nebo jste zapomněli na „ukrajinské lékaře a zdravotní sestry“, které je nějak zapomněli někde na cestě a do ČR přijeli pouze Ukrajinci zatěžující místní sociální a zdravotní systém?

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *