Pojďte se rozloučit s volbami. Příště už nastoupí „korespondenční volič“ a „věčná“ liberální lžidokracie…

Sdílet

Zítra a v sobotu probíhají na většině území ČR krajské a senátní volby. Ne snad, že by šlo o nějaké významné volby, ale jsou to poslední volby, kdy se volí tajně. Příští rok už bude moci volit „korespondenční volič“ a ten zaručí věčné vítězství liberální lžidokracie.

Pojďte se tedy rozloučit k volebním urnám se systémem, který alespoň předstíral, že volby jsou tajné a spravedlivé. Trval od roku 1990 až do roku 2025. Liberální lžidokracii a globální finanční oligarchii jen připomínáme, že nic netrvá věčně a je jedno co se v jejich „svatých textech “ píše….

A. Fischer a Aron G.


Sdílet

One Reply to “Pojďte se rozloučit s volbami. Příště už nastoupí „korespondenční volič“ a „věčná“ liberální lžidokracie…”

  1. Celý svět se fašizuje. Plíživě – ne tak, jako to dělal Hitler a Mussolini. Je třeba vybírat ne podle úsměvů na plakátech, podle slibů, ale podle vykonané reálpolitiky, vztahu k EU, imigraci, Green Dealu. Ale nezahodit hlas také znamená zohlednit, zda se ta která strana či hnutí dostane do Senátu – tedy jaký je i koaliční potenciál. Má Šlachta s Turkem šanci dostat se do Senátu ČR ? Rozhodující volby budou ty další – do Dolní komory Parlamentu ČR. Tam už budou koalice sjednané, takže tam potenciál dostat se do sněmovny bude možno posoudit. Stávající pětikoalice (po svých kompromitkách, po škodlivých činech a kauzách – například po Dozimetru) se bude snažit dát politické veřejnosti ke spotřebě něco lákavého, ale kdyby zvítězila, pude její pontifikát obzvláště bezohledný. Například co se týče souhlasu s WEF Agendou 2030 a souhlasem s dalšími projevy plíživé fašizace od vedení EU. Chceme takové výdaje na zbrojení ? Chceme Ukrajinu v EU a v NATO ? Může si ještě někdo myslet, že EU je reformovatelná ?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *