SPD si zaslouží hlas za odvahu s novou kampaní. Po zoufalých kampaních s vietnamskými „podnikateli“ je to závan zdravého rozumu

Sdílet

SPD je nyní pod útokem většiny liberálně demokratických politiků, medií a neziskovek. Množí se nadávky a trestní oznámení. Proč? Protože SPD volební kampaní říká, král je nahý a to současné „elity“ rozzuřilo k nepříčetnosti.

Vždyť dovoz imigrantů ještě není dokonán, ani rozvrat zdavotnictví a školství. Oni se snaží seč mohou, aby byl jejich cizí pán spokojen a nějaká SPD jim to kazí?!

Kvikot celého liberálně demokratického chlívku je důkazem, že je ta kampaň správná a relevantní!

Dejme tedy SPD ještě šanci, odvážila se jít konečně s kůží na trh a za to si náš hlas ve veolbách zaslouží.

Eržika Lakatošová, Cikáni za svobodný život bez neziskovkářských parazitů

Abdul Nadžíbuláh, svaz afgánských tlumočníků


Sdílet

5 Replies to “SPD si zaslouží hlas za odvahu s novou kampaní. Po zoufalých kampaních s vietnamskými „podnikateli“ je to závan zdravého rozumu

  1. Před 20 lety se EU tvářilo jako klub těch lepších a stáli jsme tehdy dost o to tam být. Nicméně od Lisabonské smlouvy se EU zvrhlo ve strašný byrokratický, přeregulovaný a předotovaný moloch, který se nedokáže vůbec vypořádat s nelegální migrací.

    1. prober se clovece, proc by se EU mela vyporadavat s migraci, vzdyt ona ji na povel svych pejzatych panu v Zidovstanu a Amrdolstanu organizuje.

  2. Pitomio si dela z volicu prcu,nejpozdeji kdyz zacal blekotat o zavedeni svatku holocaustu bylo jasne za koho kope, totiz za ty kteri tu migraci do Evropy organizuji a financuji. Kdo jeste veri ze volby mohou neco zmenit, mel by se nechat vysetrit, veskere partaje jsou infiltrovany toutez mafii.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *