Rusofobní chciválečníci nemohou jit na frontu. Stráááášně je to mrzí! Ať zdechne syn chcimírů a dezolátů! Je to pořád stejné….

Sdílet

Jak se přibližuje možné zapojení oficiálních českých jednotek do války proti Rusku, tak se objevují „příznačné“ případy rusofobních válečníků, kteří najednou nemohou jít rukovat.

Třeba takových europoslanec KDU Zdechovský. to je proslulý rusofob a válečník, dokonce byl v dobrovolných zálohách, ale teď ho z nich „vyloučí“. On tak nebude rukovat v prvním sledu… Chudák je z toho zničen… jistě ho strašně mrzí, že do války jako europoslanec nebude muset.

Jen ať tam jde chcípnout syn dezolátů a chcimírů, těch se stejně chceme přece zbavit, že?! Říkají si ale ve skutečnosti tihle chytrolíni a pokrytci.

Je to pořád stejné, válčit vždy chtějí nejvíc ti, kterých se to nakonec nebude týkat. Kdo má tohle válčení cizíma rukama po staletí nejvíc vyzkoušené? Uhádne to někdo?

Sára Stein

Divadlo pro veřejnost, teď by ten chudák europoslanec Zdechovský rukovat ke své velké lítosti nemohl!


Sdílet

2 Replies to “Rusofobní chciválečníci nemohou jit na frontu. Stráááášně je to mrzí! Ať zdechne syn chcimírů a dezolátů! Je to pořád stejné….

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *