Ve Velké Británii se nesmí na ulicích lidé tiše modlit. Platí pouze pro křesťany…. Muslimů, Židů, atd. se to netýká

Sdílet

Ve vyspělé západní demokracii zvané Velká Británie se už lidé nesmějí na ulici ani tiše modlit. Zkušenost s tím má jistá křesťanka, která se tiše modlila na ulici za nenarozené děti vedle potratové kliniky. Přišla policie a ženu zatkla a odvedla do vězení. Zajímavé je, že se to nikdy neděje v případě muslimů, Židů, hinduistů atd. Ti svoji víru mohou v britských ulicích praktikovat bez omezení.

Žena sice později svůj spor s policií u soudu vyhrála, ale to nic nemění na věci, že původní bílé obyvatelstvo je v Evropě včetně ČR považováno za občany 3. kategorie. První kategorii jsou samozvaní vyvolení, v druhé berevní imigranti a sexuální devianti a až pak původní běloši.

To ale nebyla práce „neiskovek“ a muslimů, to byla práce glovální finanční oligarchie, která chce zničit bílou Evropu. To je práce globální finanční oligarchie a její 5. kolony rozlezlé po celé Evropě.

A. Fischer


Sdílet

One Reply to “Ve Velké Británii se nesmí na ulicích lidé tiše modlit. Platí pouze pro křesťany…. Muslimů, Židů, atd. se to netýká”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *