Režim se snaží zakrýt vliv korona vakcín na prudký pokles porodnosti. Budou někdy lumpové jako Bourla, Ginsburg a další potrestáni?

Sdílet

V ČR prudce klesá porodnost a tak i místní loutkový režim a media musí nějak reagovat. problém totiž je, že se ukazuje na jasnou spojitost nemožnosti počít dítě u žen očkovaných vakcínami proti koronaviru! Režimní media proto přicházejí s pseudoteoriemi, že ženy nechtějí mít děti kvůli klimatu, z obav o budoucnost planety, touhy si stále užívat atd. To jistě vše dlouhodobě jistý vliv na natalitu má, ale nevysvětluje to právě onen prudký pokles porodnosti. Ten souvisí přesně s obdobím, kdy se začalo očkovat proti koronaviru „vyzkoušenými“ vakcínami, které údajně neměly vedlejší účinky. Skuteční odborníci tehdy před vakcínami varovali, že opak je pravdou, ale byli označováni za šarlatány, lháře a diletanty. Vzpomínáte, jak ředitelé výrobců vakcín Prizer Veterinář A. Bourla, či Moderna tvrdili, že vakcíny jsou funkční, zcela bezpečné a bez vedlejších účinků?!

Přitom dneska o jejich škodlivosti píše už i oficiální světový tisk a odhaluje podvody s jejich testováním a prodejem.

Očkování proti koronaviru je skutečnou budoucí genocidou, očkované ženy už děti nebudou mít nikdy! Proto je reálné, že česká společnost prudce propadne z hlediska počtu obyvatel. Na to je ale už nejstarší mafie světa připravená a ve velkém začíná dovážet imigranty.

Češi si nepochybně nakonec poradí a neočkovaní lidé národ zachrání. Bude ale potřeba přísně potrastat lumpy, kteří tuhle genocidu budoucnosti způsobili a pomáhali její realizaci. Češi asi nedosáhno na vrchol piramidy, kde sedí lidé jako Bourla, Ginzburg, ale místní pomocníky jako Maďar, Arenberger, Prymula atd. k odpovednosti povolat snad schopni budou. Část z nich se nejspíš pokusí schovat ve skutečné vlasti, ale část bude možné chytit a soudit.

Podobné problémy s prudkým poklesem porodnosti mají i další státy. Německo, USA, Francie, Austrálie atd. atd. jedinou výjimkou je Izrael, což je opravdu divné. Dojde snad k potvrzení další „konspirační teorie“ o původu autorů globální plandemie zvané koronavirus z řad samozvaných vládců světa?! Nepřímé důkazy se už začínají ukazovat

dr. prometheus

Generální ředitel výrobce experimentálních vakcín Pfizer A. Bourla na jejich prodeji pohádkově zbohatnul. Bude někdy povolán k odpovědnosti?


Sdílet

2 Replies to “Režim se snaží zakrýt vliv korona vakcín na prudký pokles porodnosti. Budou někdy lumpové jako Bourla, Ginsburg a další potrestáni?

  1. Nevěřte, že porody neočkovaných nějak zachrání vymírání bílých křesťanů v ČR. Naši lidé jsou devotní, zbabělí a nesmírně podlí. Naše baby budou leda konvertovat a budou mít děti s obohacovači. A naši hošani ndefinovatelné orientace co nevydělají na byt a neuživí rodinu je nerajcují. Oni nejsou na vinně, ale strava plná jedů a mizerné mzdy a drahé byty. Obohacovači u nás dostanou to co v Německu, Švédsku aj. Bydlení zdarma, podpory vyšší jak mzdy obyčejných mužů u nás. Navíc jsou přímo nabiti erotikou, zatímco naši hošíci, se holí, jsou neforemní od sezení u počítačů kromě kulturistů a gejů. A dávno nepískají ha holky na ulici jak za socialismu a sdružují se spolu. Jsou zdegenerovaní .Tudy už cesta nevede, Karty už byly rozdány. Oni už mají mrtvé sperma i bez smrtvakcín. Navíc nás očkují chemtreilsem. Třeba nás už letos při další plandemii napíchají všechny pod hrozbou ztráty VŠEHO.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *