Německé úřady se pokusily zatajit znásilnění dívenky (12) syrským urpchlíkem (15) na veřejné plovárně. Uprchlík si v klidu běhá na svobodě

Sdílet

Již skoro před měsícem došlo na veřejné plovárně v Braunschweigu ke znásilnění bílé německé dívenky (12) syrským urpchlíkem. Uprchlík dívku nejprve obtěžoval a pak jí v šatnách znásilnil. Uprchlík je oficálně mladistvý (15), což je obvykle lež, protože uprchlíci se prohlašují za mladistvé na radu neziskovek, aby se vyhnuli trestnímu stíhání.

Nepochopitelná je ale reakce policie a státního zastupitelství a policie. Policie sice násilníka zadržela, ale hned zase pustila. navíc se pokusila celou událost zamlčet před veřejností. Prý kvůli věku znásilněné. Ve skutečnosti mají německé úřady jasné pokyny od politiků kriminalitu barevných imigrantů bagatelizovat, nestíhat a tajit (stejné pokyny má i česká policie). Přece nebudou kazit vyspělou pestrou multikulturní společnost!

Případ se dostal na veřejnost až po té, co jeden místní občan informoval lokální plátek a ten o tom napsal. Pak policie a prokurátor musili vyjít s pravdou ven. Mezitím si uprchlík běhá dál na svobodě a možnou už si zase vyhlíží další obět znásilnění, ví přece, že se mu nic nestane!

Aron G.


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *