„Hodný vietnamský pedofil“. Asijský pedofil osahával v Praze neletilé dívky a jednu se pokusil odvést pryč. Podle policie „nebyl nebezpečný a nechtěl nikomu ublížit“. Legalizace pedofilie jako politický program vlády P. Faily a V. Rakušana?

Sdílet

Minulý týden osahával starší Asiat v nákupním centru Chodov nezletilé dívky a jednu se dokonce pokusil odvést pryč. V tom mu zabránila jedna duchapřítomná návštěvnice, na její pohrůžku o zavolaní policie reagoval pedofil útěkem. Policie po něm vyhlásila pátrání a to vedlo k ztotožnění pachatele. Je jím „turista“z Vietnamu (66). Potud by se řeklo, dobrá práce. Jenže podle policie pachatel „nebyl nebezpečný a nechtěl nikomu ublížit„!

Máme tomu rozumět tak, že pedofilie je vlastně neškodná věc a navíc pedofilové mají „také právo na plnohodnotný sexuální život“ (jak se v posledních letech tvrdí v lib. dem kruzích)?! Podle dosud platných zákonů ČR je obtěžování nezletilých trestný čin vysoké společenské závažnosti/nebezpečnosti to dokonce i jen ve stádiu pokusu.

Z výše uvedeného tak nějak plyne, že pachatel nebude obviněn a dokonce ani vyhoštěn z ČR. Ono je to pochopitelné, vždť se jedná o příslušníka hned dvou privilegovaných menšin. Nebílého cizince (Vietnamce) a sexuálního devianta – pedofila. Ti jsou dnes nad zákony, ty platí jen pro bílé heterosexuální Čechy….

To ale není z hlavy běžného policisty. Tady se nejspíš jedná o instrukce z vedení min. vnitra a vedení policie. To jak známo vede V. Rakušan STAN, který je aktivním podporovatelem LGBT++P agendy, Zastiťuje pochody sexuálních deviantů zvané Prague pride a sám se na nich aktivně podílí. Podpora LGBT++P hnutí je dokonce jednou z priorit současné vlády P. Faily a V. Rakušana.

Pedofilie je jednou ze sexuálních deviací s vysokou mírou společenské nebezpečnosti. V rámci rozvratu tradiční bílé rodiny je patrná snaha z vysokých politických kruhů o její dekriminalizaci. Navíc v řadách „liberálně demokratických elit“ se vyskytuje velké množství sexuálních deviantů včetně pedofilů a tak to vlastně dělají i pro sebe. Pedofilii akceptují a podporují i dvě v současné době nejvíce privilegovaná náboženství islám a judaismus. Vše tedy spěje směrem k její postupné legalizaci.

Rodiče mějte se na pozoru! Jinak by se vám mohlo stát, že za pár let budou na vaše děti před školou zcela legálně čekat „hodní strýčkové“ a nějaký „Rakušan“ vám bude z televize kázat o pěkné pedofolii a nutné toleranci k hodným a obohacujícím pedofilům a vyhrožovat těm, co by chtěli své děti bránit... Obrana vašich dětí bude trestný čin pedofobie

Aron G.

Min. vnitra V. Rakušan (STAN) na pochodu sexuálních deviantů Prague pride, kterého se účastní i pedofilové (byť nyní neoficiálně)


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *