Němci už nechtějí multikulturalismus, židovští aktivisté jsou zděšeni. Vždyť to bylo tak krásné…

Sdílet

Voliči v bývalé NDR řekli jasně, už nechceme žádnou imigraci, multikulturalismus, imigrantskou kriminalitu, kolabující školství a zdravotnictví. Chceme zpátky naše bílé Německo, prosperující, bezpečné, klidné a čisté. Proto volí opoziční AfD a BSW.

To vyvolalo zděšení v Německu žijících židovských aktivistů. CH. Knoblochová (prezidentka židovské rady v Mnichově) je prý vyděšená. Sama dlouhodobě podporovala multikulturalismus a „pestré“ Německo (rozuměj plné barevných imigrantů). Znepokojen je i předseda Rady Židů v Německu J. Schuster a předseda mezinárodního osvětimského výboru  Ch. Heubner. Bez multikulturní společnosti prý Německo zchudne, ztmavne a bude méně bezpečné…

Co si to ti Němci dovolují, stavět se proti hezké a pestré multikulturní společnosti?! To se jim nelíbí to multikulturní obohacení, kdy jim černí lékaři přeměřují teplotu nožíkem pod žebrem? Nebo se jim nelíbí obohacující znásilnění a bití jejich žen muslimy? Či německé školy, kde nikdy nemluví německy? Nebo se jim nelíbí cenzura a omezování svobody slova?! Taková hrůza, co?!

To se to káže bílým Němcům o toleranci ze svých policií hlídaných bytů, bezpečných synagog a židovských škol. To by se asi divili, kdyby museli chodit sami po nebezpečných ulících měst a městeček, kde řádí barevní imigranti?!

Helmut von Bratwurst, Mnichov, Německo


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *