Zatáhnou vlastenci od Mrtvého moře v „české“ vládě Čechy do války za cizí zájmy?

Sdílet

Česko je údajně ve válce. Pravil před časem premiér Fiala. Zatím proti Rusku bojují pouze čeští „dobrovolníci“, kteří jsou ve skutečnosti neoficiální české jednotky.

Jak ale začínají Ukrajinci docházet, tak roste potřeba nasadit další vojáky a to mohou být i ti čeští. Je proto dobré se podívat, za jaké zájmy se na Ukrajině bojuje a kdo by tam české chlapce poslal.

Na Ukrajině se bojuje za židovského prezident a jeho soukmenovce po celém světě. O Ukrajince nejde, nic jim tam nepatří a jejich jediným úkolem je zemřít za cizí zájmy.

Kdo rozhoduje o válce a českém zapojení v ČR, jsou to Češi?. Premiér Fiala, min. obrany Černochová, min. vnitra Rakušan jsou všichni židovského původu (alespoň částečně poznámka redakce). Židé v „české“ vládě ovládají všechna silová ministerstva a téměř všechny důležité funkce spojené s válečným zapojením Česka do cizího konfliktu. Ti všichni jsou nadšení podporovatelé zapojení českých jednotek do války proti Rusku. Je to náhoda? Přitom oni sami, ani jejich soukmenovci bojovat pochopitelně nikam nepůjdou.

To je stejné jako na Ukrajině, kde hned po vypuknutí konflitu s Ruskem bylo všem Židům dovoleno opustit zemi a na frontu museli jen Ukrajinci. Ukrajinští Židé si přitom na Ukrajinu dál v klidu jezdí, ale už jako občané Izraele a dál tam podnikají a bohatnou na válce a válečné ekonomice a korupci. Konec konců je to přece jejich stará domovina.

Češi by měli konečně vít na vědomí, za koho a čí zájmy se na Ukrajině bojuje a kdo je zatahuje do téhle šílené eskapády, která muže skončit jejich fyzickou likvidací.

Stejné je to v sousedním Polsku, i tam vládnou vlastenci mnoha vlastí a už se zapojili do války proti Rusku rukama polských vojáků.

Frank Horowitz, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce, autor má na mysli pouze konkrétní Židy zmiňované v textu nikoliv Židy obecně


Sdílet

3 Replies to “Zatáhnou vlastenci od Mrtvého moře v „české“ vládě Čechy do války za cizí zájmy?

  1. Já se vám divím, že ty lidi vůbec nazýváte Židy? Ještě vám tento Web zastaví a obviní vás z antisemitismu! Vždyť to žádní semité natož Židé NEJSOU!!! Jsou to Chazaři. To je jakýsi dříve krvelačný kmen na pomezí Turecka a Ruska. Že si vzali za své židovské náboženství, aby je zneužili a vydávali se za vyvolený národ – to z nich nedělá opravdové Židy. Podívejte se na jejich modré oči a zrzavé vlasy! Nevěřte, že by si Bůh vyvolil pannu Marii ze špatného plemene jako jsou ti Chazaři. Skuteční sefardští, Židé trpí a jsou pronásledováni za ty chazarské americké oligarchy a za lichvářství těchto lidí co nemohou být vyvoleným národem. Myslím, že v Evropě ani žádní semitští Židé nebyli.

    1. Když myslíte že to nejsou Židé, měl jste je napsat s velkým Ž… Chazaři jsou jen židé. Judaismus vyznávají jen jako.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *