Boty Adidas a „antisemitismus“. Jak dlouho si gojimové nechají líbit bezohlednou šikanu židovských organizací?

Sdílet

Je to jak podle nějaké šablony. Výrobce sportovního oblečení německá firma Adidas udělala retro kolekci populárních bot z roku 1972 a jako reklamní celebritu najala americkou herečku Bellu Hadidovou. Každému soudnému člověku je to jedno, ale né tak židovským organizacím, které „střeží odkaz holocaustu“.

Prý je to jasný projev antisemitismu hned z 2 důvodů. V roce 1972 došlo na OH v Mnichově k útoku na izraelské sportovce a 11 jich bylo zabito při útoku německých bezpečnostních jednotek na únosce, kteří požadovali propuštění několika stovek izraelských vězňů. Dále modelka Hadidová je z půlky palestinského původu a podporuje právo Palestinců na sebeurčení, včetně navrácení území, které jim sebral Izrael. Adidasu ještě Židé vyčítají, že během 2. světové války šil boty pro německou armádu.

Židovské organizace okamžitě spustily rozsáhlou kampaň v jimi ovládaných mediích, že prý je to nehoráznost a antisemitismus. Jak si někdo může dovolit zaměstnat Palestinku, které není osud jejího lidu lhostejný, že?!

Výsledek se brzy dostavil. Adidas spolupráci s modelkou po několika dnech ukončil. Zkrátka taková gojim-bojim reakce. Že je to zcela neadekvátní reakce na pseudo kauzu, kterou si de facto vymyslely židovské organizace?

Vidíme stále stejný scénář, někdo si dovolí byť nevědomky kritizovat Židy a následuje dehonestace v mediích, propuštění z práce, často i trestní stíhání v politických procesech…. zkrátka ukázková likvidace „drzého goje“, která má zastrašit ty ostatní!

Že zrovna probíhá masové hubení palestinských gojimů v Gaze (počet civilních obětí dosahuje několik desítek dětí, žen a starých lidí)?! Koho to zajímá, vždyť jsou to jen gojové, kteří překáží expanzi izraelského státu…. Koho zajímají miliony obětí Pfizer korona vakcín, které jim dodával se lživou historkou o neškodnosti veterinář Bourla z Pfizeru?! Problém jsou přece tenisky a palestinská modelka!

Otázkou je, jak dlouho si ještě gojimové v Evropě nechají líbit šikanu ze strany židovkých organizací ve svých vlastních zemích? Proč si Němci, Češi atd. nechají líbit, aby se stali druhořadými občany ve svých zemích pod kuratelou „samozvaných vyvolených pánů světa“, kteří je podle jejich „svatých knih“ považují za dobytek a zvířata?!

Otázka na závěr: židovský holocaust je údajně historicky prokazatelný fakt, pak tedy nechápu, proč se o těch údajně nepopiratelných faktech nesmí u vás doma v ČR vést svobodná debata?! Možná by nám to mohli vysvětlit poslanci ODS a vlastenci od Mrtvého moře Benda (Afterduft) a Payne…. Tady v USA je ještě zatím stále svoboda slova, ale bojovníci proti teniskám se snaží ji omezit stejně, jako jinde na světě…. Zdá se, že svobody slova se tito lidé bojí víc, než čert kříže a upír česneku!

Joe Nowak, Chicago, USA

článek nemusí vyjadřovat názor redakce

Tenisky Adidas jako projev antisemitismu, to nevymyslíš…..


Sdílet

3 Replies to “Boty Adidas a „antisemitismus“. Jak dlouho si gojimové nechají líbit bezohlednou šikanu židovských organizací?

  1. „poslanci ODS a vlastenci od Mrtvého moře Benda (Afterduft) a Payne…. “
    kdyz uz, tak vlastenci od Kaspickeho more, v Palestine tahle sebranka nikdy predky nemela, Palestinu proste ukradli.

  2. Po vyslechnuti s Natahni hnatu dnes v kongresu USA jsem se ponoril zpet o 50let kdy nasi vedouci „zvoleni „zastupci tleskali ve stoje a rvali -se sovetskym svazem na vecne casy..Dnes rvali juesej juesej i kdyz Miliewski prijel zebrat o skvarky jako zeleny trpaslik nedavno .Kazdy z nich ma sveho veliciho dustojnika z AIPACU, kteremu se zodpovida za spravny rytmus potlesku , rvani a kvileni .Kdo netleska jde do kopru .To je dnes realita .Zcela nedavno vysvetlil kongresman jak to funguje na Tucker interview Jde jen o koryta a do konce zivota easy live .Jak spravne rekl vrah otylec Sharon “ my spravujeme Ameriku a Americani to vedi“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *