Ukrajinští obránci statečně likvidují ruské okupanty. Kojenec zničil 9 ruských tanků, beznohý invalida 1119 ruských vojáků a co teprve kyjevský údržbáž zeleně?! Je čas jim vyrazit na pomoc!

Sdílet

Hrdinství ukrajinských bojovníků při obraně chazarské (pardon ukrajinské) vlasti nezná mezí. Česká oficiální media přinesla několik příběhů nezměrného hrdinství ukrajinských vojáků a členů domobrany.

On-line server co neznám-seznám informoval o 6 měsíčním kojenci Ivanovi, který se sám dobrovolně příhlasil do ukrajinské armády. Malý Ivan chtěl narukovat hned po porodu, ale odvodové komise berou až od 6. měsíců věku. Ivan se hned první den po nástupu do zákopů odvážným plížením a batolením přiblížil k 9 ruským tanků T-90 a kojeneckou lahví naplněnou hořlavinou je obratně zapálil. Jak sdělil vrchní velitel ukrajinských jednotek u Bachmutu Grojsman, jeho jednotka má celé roty kojenců, kteří dobrovolně narukovali a očekává tedy velké ztráty ruských tankových jednotek.

TV štáb „Ukrajinská televize Kavčí hory“ zase udělal rozhovor s beznohým invalidou Valeriem Porošenkem, který se vydal na invalidním vozíku skrz minové pole a zlikvidoval v zákopech za 30 minut 1119 ruských okupantů z jednotek Specnaz. Většina prý zemřela hrůzou a vyděšením, dvěma přejel nohu invalidním vozíkem a 7 ubil francouzskou holí. Okupanti tak u Charkova utrpěli velké ztráty.

Pozadu nezůstávají ani členové domobrany v Kyjevě a jinde. Podle redaktora Forum 24-666 kyjevský udržbáž zeleně Voloďa K. vylezl na nejvyšší kyjevský strom vedle bývalého židovského trhu s otroky na kyjevském předměstí. Ze stromu skočil na kolem letící ruskou nadzvukovou stihačku. Otvírákem na konzervy otevřel za letu pilotní kabinu a v pěstním souboji srazil ruského pilota do hlubin. Sám pak usedl do kokpitu a se stíhačkou přistál na ukrajinském letišti v Čáslavi.

Jak zjistil novinář z rádia Moldau Zwei, Pozadu nezůstává ani LGBT++P komunita. Její členové hodlají šířit pohlavní nemoci mezi LGBT++ vojáky ruské armády. „Plánujeme se na gay seznamkách zaměřit na ruské LGBT++ osoby a cíleně je na ně přenést naše pohlavní choroby. Ať naše HIV-AIDS, sifilis a kapavka zničí ruské okupanty„, nadšeně vyprávěl novináři ukrajinský LGBT++P aktivista Slomo Schneerson pravidelný účastník Kiev pride z pláže v Eilatu, kde připravuje plány na inverzi ruské LGBT komunity. Práci mu bohužel kazí homofobní nařízení ruské armády, která členy LGBT++ komunity do jednotek nebere. Slomo ale věří, že na zákeřného Putina stejně vyzraje. Přípravná cvičení hodlá podniknout během Prague pride, kde plánuje i nábor nových bojovníků z řad české LGBT++P komunity.

Každý vidí nezměrné nadšení a hrdinství ukrajinského lidu, který pod vedením prezidenta Zielenského a jeho nejbližších poradců Kolomojského, Pinčuka, Grojsmana a Meiera statečně bojují proti ruské okupaci. Je tedy nejvyšší čas vyslat na ukrajinské bojiště i české kojence, invalidy, či udržbáře zeleně, aby i oni se mohli zaskvět hrdinskými skutky na poli slávy a obrany liberální demokracie.

Mike Donák, Texas, USA.


Sdílet

One Reply to “Ukrajinští obránci statečně likvidují ruské okupanty. Kojenec zničil 9 ruských tanků, beznohý invalida 1119 ruských vojáků a co teprve kyjevský údržbáž zeleně?! Je čas jim vyrazit na pomoc!”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *