Uprchlíci bijí už i pravdoláskařské německé novináře. Bezpečnostní situace v zemi se prudce zhoršuje

Sdílet

Když uprchlíci terorizovali běžné bílé Němce, tak se místní lepšolidé ještě pošklebovali, že prý si to ti „neonancisté, xenofobové a homofobové “ vlastně zaslouží. Tehdy si seděli v bezpečí svých redakcí, kanceláří a bělošských čtvrtí a pouliční teror imigrantů na vlastní kůži neznali. Jako správní protinárodní kolaboranti si přáli pro svůj národ a lid to nejhorší.

Jenže bezpečnostní situace se prudce zhoršila a už i střední-třída lepšolidé jsou obětí teroru, který rozpoutali beztrestní uprchlíci po celém Německu.

Vyprávět by o tom mohl vyprávět dlouholetý novinář týdeníku Der Spiegel (Zrcadlo) Christian Neef. Při dovolené v přímořském městečku Husum na severu země se pokusil zastat dvou starých bílých žen, které si chtěli sednout na lavičku, kterou okupoval syrský uprchlík, když seděl na opěradle a noty měl na lavičce. Jenže uprchlík, vědom si své naprosté neztrestnosti, vstal a dal překvapenému novináři jednu pěští do obličeje.

Přivolaná policie zbitému novináři sdělila, že uprchlík se přihlásil jako mladiství a je mu tedy pouze 13 let a je tedy nepostižitelný. Co na tom, že se jednalo o dospělého chlapa?!

Policie dále sdělila, že tento urpchlík od začátku roku stihl spáchat neuvěřitelných 50 trestných činů loupeže a napadení! Nic se mu nestane, do vězení pro mladistvé nepůjde a bude dál terorizovat bílé Němce.

Rozčílený novinář se začal podivovat, že „tak zvaní uprchlíci“ si ho dovolují mlátit. Kde byl, když mlátili a znásilňovali běžné Němce?! Jen se jim v mediích posmíval a nabádal je k toleranci. Ochutnal vlastní medicínu a ona mu chudákovi nechutná.

Německo se už nedá zachránit a teror uprchlíků se bude stupňovat. Časem začnou přebírat vládu nad určitými městy a části země a budou si tam zavádět vlastní zákony a pravidla. Češi by se měli jen starat, aby se jim to vyhlo, protože tohle budeosud velké části Západní Evropy.

Aron G.

Liberálne demokratický novinář dostal do huby od obohacujícího uprchlíka…


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *