Imigrační pakt je nástroj globální finanční oligarchie na uplnou islamizaci Evropy a nahrazení bělochů imigranty

Sdílet

Evropský imigrační pakt je před volbami do EP prounijními stranami veleben jako dobrý nástroj na řešení nelegální imigrace. Ilegální imigrace za posledních 10 let láme rekordy a řada evropských měst se změnila za tu dobu k nepoznání. Velká část velkých západoevropských měst už je z více než poloviny obýváná imigranty. Jen namátkou Amsterdam, Roterdam, Brusel, Londýn, Paříž atd. atd. Při procházce těmito městy si cizinec musí klást otázku, zda je v Maroku, či Pákistánu, protože bílých Evropanů v těchto městech potká pomálu.

Pro moudré lidi to překvapení není. O plánech globální finanční oligarchie na likvidaci odbojných bělochů a jejich nahrazení barevnými imigranty se hovoří již léta. Prý to byly a jsou dezinformace a hoaxy, ale najedou je to realita.

Bílá veřejnost se ale začíná bouřit a tak bylo potřeba vymyslet manévr, který povede k uklidnění nálad. Nazval se imigrační pakt. Ten slíbil veřejnosti následující: západoevropanům přerozdělení imigrantů do zemí bývalého východního bloku. středoevropanům zase omezení imigrace. Ani jedno není pochoptelně míněno vážně. Jde jen o odvedení pozornosti a vnucení pocitu „že se něco dělá“. Ve skutečnosti se jedná o globalistickou lež, tak vyjde otevřeně najevo, až budou změny ve struktuře obyvatelstva nezvratné.

Testovacím balonkem pro „nevěří Tomáše“ bude přesun Palestinců z jejich území do Evropy. Jejich domovy a území zaberou Izraelci. Palestinců je celkem v Palestině asi 4 miliony a tak jistě bude nějaká pěkná kvóta i pro Čechy a Slováky. I jejich země mají být islamizované. Česká vláda na to usilovně pracuje a slovenská vláda bude vystrašena atentátem na R. Fica. U lidí jako Fiala, Černochová, Rakušan, Pojar se Češi žádných empatií a soucitu dočkat nemohou. Tihle lidé nejsou Češi a osudy hostitelských národů jsou jim zcela lhostejné…

Češi a Slováci proberte se! Váš skutečný nepřítel není Rus, dokonce ani byrokrat v Bruselu… zničit vás chce globální finanční oligarchie a její místní souputníci. To oni vám vyhlásili válku na život a na smrt. Vemte to na vědomí a začněte s nimi bojovat všemi prostředky, jinak nemáte šanci přežít.

Mike Donák, Texas, USA


Sdílet

4 Replies to “Imigrační pakt je nástroj globální finanční oligarchie na uplnou islamizaci Evropy a nahrazení bělochů imigranty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *