V Mannheimu zapíchnul muslim bílého policistu. Město se islamistům odmění novou mešitou. Starosta (CDU) se raduje z diverzity

Sdílet

V pátek zapíchnul afgánský muslim německého policistu, který se připletl do rvačky. Kdy se obohacující muslimský uprchlík pokusil zavraždit německého kritika islámu. Celá vračka měla bizarní průběh, kdy s policisté „překvapivě“ vrhli nikoliv na muslimského útočníka, ale na obět. Útočící muslim toho využil a bodl policistu, který zaklekával obět, do krku. Policista těžkým zraněním podlehl.

V souvislosti s tím vyšlo najevo, že vedení města povolilo stavbu nové mešity, která má sloužit právě islamistům jako vrah policisty. Podle starosty Christiana Spechta (CDU) je to ukázka diverzity a pestrosti města. Stavbě islamistické mešity předcházely velké protesty místních bílých Němců. Jenže koho to v islamizovaném Německu zajímá, že?! Bílý Němec je určen k odpisu a tak je vražda bílého muže v jistých kruzích vlastně skoro důvod k oslavě. Otázkou je, zda se ještě Němci dokáží postavit na odpor.

Nedávno schválený imigrační pakt vládou P. Faily má zajistit přerozdělení podobně obohacujících uprchlíků i do ČR. Globální finanční oligarchie má německý scénář nachystaný i pro Čechy, nechají si to líbit?!

David S.

Policista pacifikuje obět muslimského útočníka, ten se mu odvděčil bodnutím do kruku, policista zraněním podlehl


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *