Politik opoziční AfD napaden levicovým extremistou a vážně zraněn na hlavě. Útoky na normální politiky zuří po celé Evropě. Začnou je „pravdoláskaři“ střílet jako R. Fica za přihlížení policie?

Sdílet

Poslanec zemského sněmu ve Schwerinu Martin Schmidt byl napaden v karaoke baru levicovým extremistou, který mu způsobil půllitrem vážné zranění hlavy. Pachatelem je prý Němec (52), který patří k levicově extremistické scéně.

Policie sice pachatele zadržela, ale následně ho zase pustila. Tak to v liberálně demokratickém Německu chodí. Pokud někoho zraní, nebo zabije uprchlík, nebo antifák, tak se jim nic nestane.

Není proto náhodou, že se jejich brutalita zvyšuje. Snaha „picnout“ R. Fica proto plně zapadá do současného trendu. „Lepšolidé“ už zcela otevřeně mluví o potřebě likvidovat „chcimíry a dezoláty“. Jejich zahraniční vládci si pak mnou ruce, jak se navzájem z jejich pohledu „dobytek a zvířeta“ mydlí navzájem.

Pokud ale se nějaký běloch byť je otře slovně o „vyvolené měnšiny“, hned nad ním tancuje hejno paragrafů. Pokud by někoho napadl, hned skončí ve vězení. Připomínám, že slovenský autor M. Maggát dostal 7 let vězení, za knihu, které kritizovala Židy. čeští aktivisté dostali za fb příspěvky několika roční vězení.

Je tohle politický systém, ve kterém chtějí Češi a Slováci žít?


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *