Pronájem budovy za 3 miliardy na 35 let, komunální politici ODS svým členům. Jak se liberálně demokraticky „hospodaří“ v komunální politice, kde vládnou „občanské strany“

Sdílet

Kdo dokáže pronajmout administrativní budovu radnici na Praze 4 na 35 let za bratru 3 miliardy korun? Třeba jistý podnikatel Robert S. (člen ODS) svým spolustraníkům z ODS v roce 2011 pronajal nemodení kancelářskou budovu na neuvěřitelných 35 let za pro něj velmi výhodných podmínek, což znamená za velmi nevýhodných podmínek pro městskou část.!

Budova, kterou si pronajala radnice na Praze 4 ovládaná ODS na 35 let za pouhé 3 miliardy korun. Nájemní smlouvu prý vypovědět nelze….tvrdí starosta z ODS! Za to by si postavila stejnou budovu zdarma a ještě by jí půlka zbyla… Kolik asi byla provize za „zprostředkování“?

Přitom smlouva je tak nehorázná, že byla zjevně uzavřena v rozporu s dobrými mravy a tak jí lze nejenom vypovědět, ale ještě lze její signatáře pohnat k odpovědnosti. To vše dokonce v rámci existujících zákonů. Kupodivu se to neděje… dokonce ani „neziskovky“ bojující proti korupci, které jsou financované ze zahraničí, to nenavrhují.

Naopak čteme o obří korupci komunálních politiků ODS v Liberci. v Praze (Politici Stan), o korupci krajských politiků, o korupci na nejvyšší vládní úrovni lze pak pochybovat jen velmi těžko. Vždyť řada ze současných ministrů byla dříve právě komunálními politiky. (Černochová, Kupka, Rakušan, atd.

Z toho je patrné, že obří korupce je základním stavebním kamenem systému liberální demokracie. To je systém, kdy jsou skrz korupci řízeny dosazené kádry z řad místní „občanské společnosti“. Protože jejich zahraniční páni o tom ví a mohou je skrz jejich poklesky (hrabivost) vydírat.

Pokud chcete odstranit obří korupci, pak musíte odstranit systém liberální demokracie. Pro něj je obří korupce základním stavebním kamenem a motivací pro liberálně demokratické politiky a podnikatele.

Vojtěch L. Praha Západ


Sdílet

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *