Německá mládež pod útokem islámu za podpory státu. Jaké řešení Němcům zůstalo?

Sdílet

O islamizačních aférách na německých školách už píší i oficiální media. Děti muslimských imigrantů terorizují děti bílých Němců, nutí je dodržovat právo šaria a dívky bijí, pokud se podle nich nevhodně oblékají. To je dnes realita velkého množství státních škol v Německu (stejné je to ve Francii, Velké Británii, Nizozemsku, Belgii, Švédsku atd. ). To vše se děje již mnoho let a na stížnosti rodičů není brán zřetel. Naopak jsou často vedením škol obviňováni z rasismu a nenávisti. Učitelé raději mlčí, aby nepřišli o práci. Čí je to vina? Škol?

Jenže vedení škol také někomu odpovídá a ten někdo jsou politici z liberálně demokratických stran. Oni vedou příslušné školní odbory, odpovědná ministerstva atd. Školy mají přímo od nich nařízeno, že si podobných „drobností“ nemají všímat. Do škol jsou jako ředitelé instalováni islamizačně uvědomělí ředitelé. Islamizaci odpovídá i plán školních osnov.

Na islamizaci škol se tedy přímo podílí německý stát. Mnozí namítnou, že Německo žádnou vlastní suverenitu nemá a budou mít pravdu. Islamizaci Německa (Evropy) nevymysleli Němci, těm byla po druhé světové válce vnucena pod pláštíkem viny za „nejstrašnější zločin všech dob“. Nevymysleli ji ani muslimové, ti jsou jen nástroj někoho jiného.

Němci proto budou muset pochopit, že záchrana jejich země a národa závisí na pojmenování skutečných viníků, což nejsou muslimové. Budou muset najít odvahu na ně ukázat i přes očekávaný nápor a psychický teror ze strany globální finanční oligarchie. To ona je skutečným viníkem islamizace Německa. Pak budou muset povstat proti současnému systému, který jim globální finanční oligarchie nainstalovala, jenže to bude spojeno s „občanskou válkou“ . Na jedná straně bílý Němci a na druhé straně imigranti a přisluhovači globální finanční oligarchie. Němci v té válce mohou klidně prohrát, ale mají fér šanci na vítazství. Jinak budou beze zbytku zničeni a vyhubeni. Podobně jsou na to i Češi, nedělejme si iluze, že pro nás mají globalisté lepší budoucnost…


Sdílet

One Reply to “Německá mládež pod útokem islámu za podpory státu. Jaké řešení Němcům zůstalo?”

  1. Americke babicky vyskoceji z rakvicky
    vypadaj jak holcicky
    natrou svoje tlamicky. olejicky vseliky
    zapnou TV a hned si uvedomi
    krasu svou velikou az zrcadla pukaji
    a holcicky se rehtaji ze jsou krasne
    Vypadaji vsechny stejne Pekarova Cernochova Hovnova
    a pak take damy s ptakem co honeji ozrale po barech
    by jim po te tezke lopote vyhulili kokoty

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *