Izraelská armáda už pobila v Gaze 1,6% civilistů, 6% těžce zranila a zbytek uvrhla do zvířecích podmínek. „Životy palestinských gojů nás nezajímají“, unisono „volají české“ elity“

Sdílet

Izraelská armáda zatím zabila na palestinském území v pásmu Gaza asi 35 000+ civilistů to je 1,6% všech obyvatel v Gaze, dalších asi 140 000+ žen, dětí a starých lidí zranila (Ca 6%), mnohé z nich vážně. Zbytek z původních 2,2 mil Palestinců uvrhla izraelská armáda do zvířecích podmínek života v provizorních přístřeších, bez vody, potravin a základní zdravotní péče. Oficiálně je pobíjení palestinských civilistů vydáváno za boj proti teroristům, jak takový „palestinský“ terorista vypadá, začínají uvádět už i západní pro židovská media. Jednou jsou to malé děti hrající fotbal, jindy skupina zahraničních humanitárních pracovníků.

Současně izraelská armáda systematicky ničí veškerou infrastrukturu a budovi a dává tím Palestincům najevo, že je zpět do jejich domovů už nepustí. Palestince tak čeká buď smrt, nebo vystěhování do zahraničí. Vyhnání Palestinců a zabrání jejich území byl od začátku izraelský plán. Americká vláda už plánuje nějaké Palestince přijmout a zbytek bude humanitárně odsunut do Evropy. Čímž se plní dva cíle v jednom tyhu. vyčistí se Izrael od původních gojů a podpoří se islamizace Evropy.

Na Západě už brutalita židovského státu vůči cizímu etniku vyvolala vlnu pobouření, přece jenom už to zašlo příliš daleko. Navíc solidaritu s Palestinou vyjadřuje početné muslimské obyvatelstvo uměle dovezené do Evropy a USA. Kým, že tam vlastně byli muslimové dovezeni, vzpomenete si?

V ČR je zatím situace jiná. Tam dávají „české“ elity najevo, že jim jsou životy palestinských gojů zcela lhostejné a pokud je Izrael povraždí nebo vyžene, tak mu ještě budou nejspíš tleskat. Izrael je přece ta „demokracie“ a náš věčný spojenec. V jistém ohledu není zcela jednostranná podpora Izraele včetně zabíjení palestinských žen a dětí překvapivá. Předseda vlády P. Fiala je židovského původu, stejně tak min. války Černochová, z prominentní židovské rodiny je hlavní poradce vlády Pojar (šedá eminence zahraniční politiky) a řada dalších politiků, novinářů a „celebrit“. Jak známo, Židé vždy dávají přednost židovským zájmům nad zájmy hostitelského národa, v tomto připadě českého. Proto když se ozve nějaký nesmělý hlas na obranu likvidovaných Palestinců – třeba zpěvák T. Klus, hned se na něj židovstí novináři a celebrity (a jejich gojští poskokové) nemilosrdně vrhnou a začnou je (mediálně) likvidovat.

Běžní Češi nejpíš s genocidou a vyháněním Palestinců nesouhlasí, ale bojí se to říct nahlas. Čekalo by je okamžité obvinění z nenávisti, popírání, antisemitismu atd a to vše jsou v české liberální lžidokracii trestné činy, za které se automaticky odsuzuje.

Ale mlčet věčně Češi moci nebudou, dneska je huben a vyháněn z domova Palestinec, zítra by to mohl být etnický Čech.

Joe Nowak, Chicago, USA

„České politické elity“ nemají k trpícím palestinským gojům žádnou empatii…. aby se jednou sami nedivily, čemu sloužily…


Sdílet

One Reply to “Izraelská armáda už pobila v Gaze 1,6% civilistů, 6% těžce zranila a zbytek uvrhla do zvířecích podmínek. „Životy palestinských gojů nás nezajímají“, unisono „volají české“ elity“”

  1. To, co je na fotografii, nejsou elity. To je spodina, toho nejhrubšího zrna a zdaleka to nejsou všichni.

Comments are closed.