Prudký pokles porodnosti je důsledek očkování korona vakcínami, media se uychleně snaží to zakrýt lží a klamstvem. Očkované ženy už děti mít nebudou a globální parazité se jim ještě budou posmívat! Už chápete, proč Fialova vláda schválila imigrační pakt?

Sdílet

Celosvětově „náhle“ poklesla porodnost. Nejvíc se o tom mluví v bohatých západních zemích Německo, Austrálie, Japonsko, ale i Česko. Ale“problémy“ jsou i v jiných zemích.

Data přitom ukazují na přímou spojitost poklesu porodnosti a neschopnosti početí u žen v produktivním věku (18-36 let), které byly očkovány experimentálními korona vakcínami s genovou modifikací DNA. Odborníci (např. prof Bhakdi v Německu) sice předem varovaly, že masivní nevyzkoušenými korona vakcínami očkování bude mít mimo jiné i vliv na pokles natality, ale za to se jim dostalo jen nadávek a obviňování z „šarlatánství a dokonce i antisemitismu“. (Jako by pravda mohla být antisemitská)! Nyní došlo na jejich slova a bohužel velká část očkovaných žen se nikdy nedočká naplnění jejich největšího životní poslání a naplnění – být matkou.

V Česku patří největší zásluha Tomáši Fürstovi z UP v Olomouci, který si vyžádal data ze SZU a ukázal jasně, že děti se nenarodily očkovaným ženám.

Loutkový protektorátní režim nejenom rozjel v mediích „demage control“ v pro režimních mediích, on dokonce stále propaguje očkování, které s poklesem porodnosti přímo souvisí. Režimní media buď tvrdí, že pokles porodnosti souvisí s strachem o klima, nebos ekonomickou krizí. Někteří prorežimní horlivci se z toho dokonce radují, prý katastrofální pokles porodnosti je vlastně bezvadná věc (např jistá J. Slabá). Ty lži mají uchlácholit populaci, že se nic neděje.

Zato globální parazité a jejich místní pátá kolona se mohou radovat. Jednak se depopuluje planeta a v daří se i evropská islamizace. Takové dvě v jednom.

Není náhodou, že v zemích, kde je ještě málo černých imigrantů jako v ČR, místní loutková vláda P. Fialy podepsala imigrační pakt. Ten má „zlepšit“ průběh plánované islamizace země, které české obyvatelstvo ve velké míře odmítá. Nyní se sice od toho sice na oko distancuje, ale popírá své původní lži, ale džin je venku z lahve a zpátky ho nacpat půjde špatně.

Jednou se snad dočkáme toho, že jednou budou ti darebáci potrestáni. Alespoň ty místní, by se toho měli od nás dočkat! Nejvíc by po jejich ptrestání měly volat ženy, které se kvůli pochybnému očkování a lživým kampaním nikdy už nestanou matkami. Ty by měly vzít do ruky hole a hnát korona vakcinátory s hanbou ulicemi….

dr. Prometheus

Generální ředitel výrobce korona vakcín Pfizer veterinář dr. A. Bourla si určitě mne ruce a radostně zapaluje židovský svícen chanuku. Jeho firma na prodeji pochybných vakcín bohátkově zbohatla a on jistě spí dobře a katastrofální dopady na zdraví světové populace kvůli jeho vakcínám ho nijak netrápí


Sdílet

One Reply to “Prudký pokles porodnosti je důsledek očkování korona vakcínami, media se uychleně snaží to zakrýt lží a klamstvem. Očkované ženy už děti mít nebudou a globální parazité se jim ještě budou posmívat! Už chápete, proč Fialova vláda schválila imigrační pakt?”

Comments are closed.