Čí je ČR kolonie? USA, EU, nebo snad Izraele? „Česká vláda“ obhajuje masové vraždění palestinských civilistů. Je to práce multi-vlastenců od „Mrtvého moře“?

Sdílet

Generální prokurátor mezinárodního soudního tribunálu v Haagu Karim Khan požádal soud o vydání zatykače na premiéra a ministra obrany Izraele kvůli genocidě páchané na civilním palestinském obyvatelstvu. To vyvolalo zcela nepochopitelnou reakci „české vlády“. Český“ premiér Fiala neměl druhý den nic lepšího na práci než volat premiérovi Izraele Netanjahuovi, aby žádost o zatykač odsoudil a aby se s ním poradil o dalším postupu!. Když se podobný zatykač vydával na Putina, tak Fiala a spol. jásali. Přitom počet civilních obětí války na Ukrajině je mnohem menší než počty zabitých palestinských civilistů.

To je prosím ta „nezávislá česká politika, která hájí české zájmy“! Že se ČR dostane do sporu s většinou muslimských zemí a je to pro ní velmi politicky a ekonomicky nevýhodné?! To je lidem jako Fiala zcela jedno….!

To je dílo! Jedna cizí a daleká země, masakruje cizí civilní obyvatelstvo a chce si přivlastnit jeho území a hlavní starost o blaho těch pachatelů má „česká“ vláda. Ta je dokonce minimálně stejně aktivní jako naše americká vláda, která patří k tradičním vazalům Izraele.

To vyvolává otázku. Čí je ČR vlastně kolonie? USA, EU, nebo snad Izraele? Lecos by napovídalo personální složení „české“ vlády. Předseda vlády Fiala i zmocněnec vlády pro zahraniční politiku Pojar jsou oba židovského původu. Historická zkušenost praví, že Židé preferují zájmy vlasti “ u Mrtvého moře“ nad zájmy hostitelských zemí. Pak není divu, že Češi pod jejich vládou musí bojovat za židovsko-izraelské zájmy v Palestině, na Ukrajině a i jinde.

Je to pro ně výhodné? Ne, není a je na čase začít o tom veřejně mluvit nahlas! Bohužel v ČR je kritika Židů zakázána pomocí nejrůznějších zákonů o „popírání, hanobení“ atd., ale vyhnout se tomu Češi nebudou moci. V sázce je příliš mnoho a české a izraelsko/židovské zájmy se začínají dostávat do stále většího protikladu.

Mike Donák, Texas, USA


Sdílet

2 Replies to “Čí je ČR kolonie? USA, EU, nebo snad Izraele? „Česká vláda“ obhajuje masové vraždění palestinských civilistů. Je to práce multi-vlastenců od „Mrtvého moře“?

  1. Už jsem to kdysi psal, dokud nebudou v parlamentu, senátu, ve všech ministerstvech a dalších funkcích, rodilí Češi a nebudeme si vládnout sami, budeme vždycky jen za otrocké blbečky.
    Čechy mají a musí patřit Čechům.

  2. Člověk který jde k volbám by měl něco vědět o židovské ideologii (Talmud, Protokoly sionských mudrců) a o globální politice. Pokud ne, tak nemá naději.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *